Geminon Micro Drop Walnut Cacti Longboard Complete

Globe - Geminon Micro-Drop Walnut / Cacti - Longboard Complete

De Geminon Micro-Drop in de kleur Walnut / Cacti wordt geleverd in de afmeting 37,5 "x 10" x 28,25 "wb. Symmetrisch weggesneden longboard met lichtjes neergelaten sta-gebied. Iets verlaagd platform met een lichte W concaaf gemaakt van walnoot + hard rock esdoorn. 180 mm Slant reverse kingpin-trucks en 70 mm 83a Conical Cruiser-wielen.

The Geminon Micro-Drop in colour Walnut/Cacti comes in size 37.5" x 10" x 28.25"wb. Symmetrical cut away longboard with slightly dropped standing area. Slightly dropped platform with slight W concave made of Walnut + hard rock maple. It features 180mm Slant reverse kingpin trucks and 70mm 83a Conical Cruiser wheels. Clear broadcast grip.

€ 179.95

Read on...

Longboards
Product
 

Blazer XL Coconut Lime Cruiser Complete

Globe - Blazer XL Coconut / Lime - Cruiser Complete

De Blazer XL in de kleur Coconut / Lime wordt geleverd in de maat 36.25 "x 9.75" x 21.5 "wb. Langere diamanten staartkruiser met ingebouwde flesopener en zachte conische wielen. Het is een zachte concave met kicktail gemaakt van kokosnoot + hars. 7 hardrock esdoorn. Hij heeft 6,0 "Tensor-lichtmetalen trucks en 62 mm 78a wielen. Duidelijke uitzendgreep. Ingebouwde flesopener.

The Blazer XL in colour Coconut/Lime comes in size 36.25" x 9.75" x 21.5"wb. Longer length diamond tail cruiser with built-in bottle opener and soft conical wheels. It is a Mellow concave with kicktail made of Coconut + Resin-7 hard rock maple. It features 6.0" Tensor alloy trucks and 62mm 78a wheels. Clear broadcast grip. Built-in bottle opener.

€ 169.95

Read on...

Longboards
Product
 

Geminon 40'' Rock Walnut Monstera Longboard Complete

Globe - Geminon 40'' Rock Walnut / Monstera - Longboard Complete

De Geminon 40 Rock in de kleur Walnut / Monstera wordt geleverd in de maat 40 "x 9.25" x 30 "wb. Symmetrisch, rockered, weggesneden longboard met drop-through trucks. Het is een lichte side-to-side concave gemaakt van walnoot + hard Rock maple, 180 mm Slant reverse kingpin trucks en 70 mm 83a Conical Cruiser wielen, duidelijke broadcast grip.

The Geminon 40 Rock in colour Walnut/Monstera comes in size 40" x 9.25" x 30"wb. Symmetrical, rockered, cut away longboard with drop-through trucks. It is a Slight side-to-side concave made of Walnut + hard rock maple. It features 180mm Slant reverse kingpin trucks and 70mm 83a Conical Cruiser wheels. Clear broadcast grip.

€ 189.95

Read on...

Longboards
Product
 

Evo 36 Spectrum Longboard Complete

Landyachtz - Evo 36" Spectrum - Longboard Complete

De Evo is al meer dan een decennium een steunpilaar van de Landyachtz DH-lijn en staat onder de voeten van 3 wereldkampioenen en talloze racewinnaars en podiumkandidaten. De Evo 36 biedt een strakkere verpakking en meer grip om hem meer in lijn te brengen met de veeleisende aard van modern DH-racen zonder zijn kampioenschapswinnende DNA of legendarische stabiliteit op te offeren.

 

De Evo is een klassiek voorbeeld van downhill board-ontwerp en het concept is tot op de dag van vandaag effectief. Een verlaagd platform en directionele wiggen zorgen voor een superstabiele rit en voorbelaste besturing die je veel controle geeft in harde bochten. De Evo 36 is de compactere van onze twee Evo-vormen, en met een lengte van 36 "en een breedte van 9,5" biedt hij meer grip in de bochten en een veel wendbaarder, responsiever rijgedrag dan de 40. Geperst met 9 lagen Canadees esdoorn Evo 36 biedt een stijf platform voor downhill-prestaties. Nieuw dit jaar, de Evo wordt geleverd met 155 mm Gen 6 Bear Grizzly-trucks om je een beetje meer een gedefinieerde hook-up van driften en meer controle over de besturing te geven. De Evo rolt op 76 mm 80a Monster Hawgs voor veel rolsnelheid en grip, evenals voorspelbare driften.

Length: 36

Width: 9.5

Wheelbase: 27.75

 

Setup

 

Trucks: Gen 6 Grizzlies

Wheels: Biggies 73mm

Bearings: Space Balls

Kleur van de wielen kan variëren.

 

€ 328.95

Read on...

Longboards
Product
 

Axis Photo Collection 'Surf Collection' 40 Longboard Complete

ARBOR - AXIS PHOTO COLLECTION ’SURF TRIP’ 40” - Longboard Complete

 

Een snowboard-geïnspireerde drop-through voor gemakkelijk cruisen in de stad, ontspannen woon-werkverkeer en zachte afdalingen.

 

specificaties

lengte: 101,6 cm / 40 ”

breedte: 22,2 cm / 8,75 ”

constructie: 8-laags Canadees hardrock esdoornhoutmateriaal is afkomstig van duurzame bronnen van levering houtbijproduct wordt teruggewonnen voor gebruik in andere producten.

 

opstelling

Trucks: Parijs achteruit 50 ° 180 mm

wielen: arbor easyrider serie 69mm 

lagers: abec 5 lagers met spacers

€ 219.95

Read on...

Longboards
Product
 

Tugboat Flippy 32 Cruiser Complete

Landyachtz - Tugboat Flippy 32" - Cruiser Complete

De grote broer van de Dinghy, de Tugboat, biedt dezelfde soepel rollende, harde carving-ervaring in een pakket dat iets beter geschikt is voor rijders met grotere voeten of die op zoek zijn naar een iets stabielere rit.

 

Een bredere en iets langere versie van de Dinghy, de Tugboat is 30″ lang en 9″ breed voor een super solide, stabiel gevoel. Het bredere platform is ideaal voor rijders met grotere voeten die op zoek zijn naar een comfortabele cruiser board-ervaring. Het extra vlees wekt ook vertrouwen en geeft je meer platform om op te landen als je trucs doet op grotere obstakels. De Tugboat is geperst met 7 lagen Canadese esdoorn voor een lichte, stijve en klaproos rit. Het wordt geleverd met Polar Bear 155 mm-trucks voor maximale stabiliteit en hefboomwerking. 60 mm 78a Fatty Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wielbeet.

Setup:

Trucks: Black Polar Bear 155mm

Wheels: 60mm 78a ‘Lil EZ Black Stoneground

Bearings: Spaceballs

€ 198.95

Read on...

Longboards
Product
 

Coyote Hola Lou All Around 30.75 Cruiser Complete

Loaded - Coyote "Hola Lou" All Around 30.75" - Cruiser Complete

Let op! Wordt momenteel tijdelijk met Blood Orange Morgan Pro wielen geleverd ipv Orangatang Fat Free.

Een lichtgewicht, compacte, lockervriendelijke city slasher die perfect is voor freeride, freestyle en cruisen door de straten (om nog maar te zwijgen over de portemonnee). Als onderdeel van onze Artist Series toont de Coyote graphics in beperkte oplage van makers van wie we houden. 

 

Streettrucks met wigvormige verhogers van 7° zorgen voor soepele en gecontroleerde bochten voor comfortabel carven en woon-werkverkeer. Lichtgewicht, compacte wielen voor cruisen, tricks en slides. Zachte urethaanformule voor een veelzijdige balans tussen grip en glijden.

 

 • Loaded coyote-dek
 • Paris 129mm Streettrucks
 • Orangatang 65mm Fat Free wielen
 • Loaded Jehu V2-lagers (met geïntegreerde spacers)
 • Paris 7° Wedge Risers
 • Loaded hardware

 

 • Length: 30.75” / 78.1 cm
 • Width: 8.375” / 21.3 cm
 • Wheelbase: 17.5” / 44.5 cm
 • Profile: rocker
 • Weight (deck only): 2.8 lbs / 1.3 kg

€ 229.95

Read on...

Longboards
Product
 

Solstice B4BC Fish 37 Longboard Complete

Arbor - Solstice B4BC Fish - Longboard Complete 

De Solstice van Arbor Een compacte pintail met een verlengde wielbasis en een zachte flex voor cruisen in de stad en carven met een lagere snelheid

Arbor is trots om u kennis te laten maken met de Solstice Collection, een aanbod exclusief samengesteld door de vrouwen van The Arbor Collective.

 

"We wilden skateboards maken die speciaal voor vrouwen waren ontworpen", zegt Rachael Fritz, @ArborGirls. “Van vormselectie tot constructie, materiaalkeuze en grafische ontwikkeling, tot het creëren van inhoud en algehele presentatie, tot hoe Arbor teruggeeft; het Solstice-streven wordt gerund door Arbor Women voor vrouwen die skaten. "

 

“In de Solstice-collectie vind je het perfecte accessoire voor je volgende avontuur. Er is hier een opstelling voor alles: lunchmissies, dagelijks woon-werkverkeer, weekendbijeenkomsten, roadtrips en lokale parkingsessies '', zegt Tara Tate, @ArborGirls. “We hebben hard gewerkt om een lijn te maken die leuk en toegankelijk was. Ons doel is om vrouwen te inspireren om eropuit te gaan en te gaan skateboarden. "

Voor de nieuwe Solstice-collectie werkt Arbor samen met Boarding for Breast Cancer. We zijn erg trots om aan te kondigen dat een deel van elk verkocht bord wordt gedoneerd aan dit uiterst belangrijke programma.

"We zijn vereerd om ons aan te sluiten bij Arbor", zegt Megan Pischke, B4BC Marketing + Wellness Manager. “Hun toewijding aan het milieu betekent veel voor degenen onder ons die naar buiten kijken, niet alleen voor plezier met vrienden, maar ook als een noodzakelijk middel voor zelfliefde, expressie en genezing. De toewijding van Arbors aan vrouwen bij het skateboarden en snowboarden sluit aan bij de boodschap van B4BC dat een gezonde, actieve levensstijl uw beste manier is om borstkanker te voorkomen. "

specs

 

lengte: 37" / 93 cm

breedte: 8,5" / 22,9 cm

wielbasis: 28" / 71 cm

constructie: 7 esdoornplaten, met onze top van premium hout

 

setup

trucks paris omgekeerde 50° 150mm

wielen arbor mosh 65mm 78a

lagers: abec 5

€ 219.95

Read on...

Longboards
Product
 

Vexo 34'' Rocco Red Longboard Complete

Ram - Vexo 34" Rocco Red - Longboard Complete

De fabrikanten van RAM zijn er al een aantal jaren mee bezig zodat er een speciaal longboard op de markt moet komen dat voor iedereen betaalbaar is.

 

Het label is sinds 2013 op de markt en heeft door intensieve discussies met de scene de belangrijkste features ontdekt die belangrijk zijn voor skaters en deze geïmplementeerd.

 

Dit label heeft zichzelf een plek veroverd, vooral op het gebied van optisch gebied, waar alle longboardliefhebbers in verrukking zullen komen. Ondanks alles vallen de boards van RAM Longboards op door hun eenvoud en rechtlijnigheid.

 

Maar niet alleen het uiterlijk van de RAM longboards is overtuigend, RAM kan met zijn boards ook punten scoren op het gebied van handlingeigenschappen zoals wendbaarheid, snelheid en wendbaarheid.

 

Deck: 34.00" x 8.75" ( 86,4 x 22,2 cm ) - 7 ply Canadian Maple

Trucks: 7" ( 178mm ) UB Heavy Duty Aluminium Trucks with PU Cushions (SHR 90A)

Wheels: 70 x 51mm - marble effect Polyurethane (78A), pre-sanded

Bearings: ABEC-9 - high speed chrome

€ 99.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop