Byron Bay Walnut River Longboard Complete

Globe - Byron Bay Walnut/River - Longboard Complete

De Byron Bay in de kleur Walnut / River is een GLOBE surf-geïnspireerde longboard. Het is verkrijgbaar in de maat 43 "x 9,5" x 28,75 "WB. Het is gemaakt van Resin-8 hard rock esdoorn. Het heeft een zachte concave met kick tail en 150 mm Slant aluminium reverse kingpin trucks met 70mm 78a wielen. Het heeft een Clear broadcast grip en gemengd materiaal ontwerp met gespleten waterige parelmoer inleg.

The Byron Bay in colour Walnut/River is a GLOBE surf-inspired longboard. It is available in size 43" x 9.5" x 28.75"WB. It is made of Resin-8 hard rock maple. It has a mellow concave with kick tail and 150mm Slant aluminum reverse kingpin trucks with 70mm 78a wheels. It features a Clear broadcast grip and mixed materials design with Spliced watery pearl inlay.

€ 199.95

Read on...

Longboards
Product
 

ATV Ditch Life Coast 31 Cruiser Complete

Landyachtz ATV Ditch Life Coast 31" - Cruiser Complete

Team Rider Mackenzie Yoshida voelt zich het meest thuis op zijn skateboard terwijl hij door de gave betonnen greppels rijdt die overal op zijn thuiseiland Oahu lijken te zijn. Het terrein dat hij skate is niet voor bangeriken en het ontwerp van dit board weerspiegelt dat. Met een lengte van 31" lang en 9,75" breed heeft het wat extra breedte om het vertrouwen en de stabiliteit te geven die je nodig hebt om weg te rijden van trucs op grote obstakels. Agressieve concave en een steile staart werken om je vast te houden, ongeacht wat de plek waar je skate. Dit board heeft onze nieuwe ATV-X constructie die twee composietlagen introduceert om pop en duurzaamheid te verbeteren. Onze ATV-serie boards worden compleet geleverd met Polar Bear 155 mm trucks die perfect passen bij de breedte van het board en de ideale mix van stabiliteit en wendbaarheid bieden. Al onze ATV-opstellingen zijn afgewerkt met een set 60 mm 78a Chubby Hawgs-wielen om het gewicht laag te houden en de snelheid te verhogen.

Team Rider Mackenzie Yoshida is most at home on his skateboard riding the gnarly concrete ditches that seem to be everywhere on his home island of Oahu. The terrain he skates isnt for the faint of heart and the design of this board reflects that. At 31" long by 9.75" wide it has some extra width to add the confidence and stability that you need to ride away from tricks on big obstacles. Aggressive concave and a steep tail work to keep you locked in no matter what the spot throws at you. This board features our new ATV-X construction which introduces two composite plies to improve pop and durability. Our ATV series boards come complete with Polar Bear 155mm trucks to perfectly match the width of the board and provide the ideal blend of stability and maneuverability. All of our ATV setups are finished off with a set of 60mm 78a Chubby Hawgs wheels to keep the weight down and roll speed up.

 

specs

  • length: 78,7 cm / 31”
  • width: 24,8 cm / 9,75”
  • wheelbase: 38,1 cm / 15”
  • construction: maple

setup

  • trucks: 155mm polar bears
  • wheels: white chubbies
  • bearings: space ball bearings

€ 208.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Crown Peak 29 Mini Cruiser Complete

Landyachtz Dinghy Crown Peak 29" - Mini Cruiser Complete

De Mini Cruisers van Landyachtz zijn erg populair en zeer terecht in onze ogen misschien wel de fijnste mini cruisers op de markt. 

specs

 

length: 72,4 cm / 28,5”

width: 20,3 cm / 8”

wheelbase: 37,1 cm / 14,6”

construction: maple.

 

setup

trucks: 105mm polar bears

wheels: black fatties 63mm

bearings: space ball bearings

 

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Big Blazer DK Black Longboard Complete

Globe - Big Blazer - Longboard Complete

De Globe Big Blazer in DK Black / Resin is een middellange diamond-tail gemaakt van Resin-7 hard rock esdoorn. Het heeft zachte conische wielen, een zachte concave met kick tail, 6.0 "" Tensor lichtmetalen trucks en 62mm 78a wielen. Ook heeft het een zwarte griptape met print en een ingebouwde flesopener. Het is verkrijgbaar in de maat 32 "" x 9.125 "" x 17.75 "" WB. "

 

 

The Globe Big Blazer in DK Black/Resin is a medium length diamond-tail made of Resin-7 hard rock maple.It features soft conical wheels, a mellow concave with kick tail, 6.0"" Tensor alloy trucks and 62mm 78a wheels. Also, it has a black griptape with print and a built-in bottle opener. It is available in size 32"" x 9.125"" x 17.75""WB."

€ 149.95

Read on...

Longboards
Product
 

Iridescent Hand Shaped Cruzer 31.7 Red Cruiser Complete

Santa Cruz - Iridescent Hand Shaped Cruzer 31.7" Red - Cruiser Complete

Santa Cruz Skateboards eind jaren 80 vormgegeven op 7-laags Noord-Amerikaans esdoorn dek met Krux 9.0 trucks en 58 mm 87a OJ Keyframe wielen. Voorzien van dubbele bevestigingsgaten voor de truck voor 14,5 "of 15" wielbasisopties.

Lengte 31,7 inch

Breedte 9,70 inch

Wielbasis 14,5 inch tot 15 inch

Neuslengte 5,77 inch

Staartlengte 6,7 inch

Concave Reissue

€ 159.95

Read on...

Longboards
Product
 

Tribal Rogue IV Longboard Complete

Mindless - Tribal Rogue IV - Longboard Complete

De Mindless Tribal Rogue IV heeft de klassieke Rogue-vorm, nu met omgekeerde kingpin-trucks voor een grotere wendbaarheid.  Ideaal voor beginners of mensen die af en toe longboarden met zijn mooie subtiele concave!

The Mindless Tribal Rogue IV features the classic Rogue shape, now with reverse kingpin trucks for increased turning agility.
Ideal for beginners or those who take to longboarding occasionally with its nice subtle concave!

Type of Board

Pintail

Dimensions

Length: 96.35cm / 38”

Width: 24.75cm / 9.75”

Wheelbase: 71.50cm / 28.2”

Deck Construction and Info

Lightweight 7 Ply Maple Deck

Trucks

6.5” RK Trucks with Silver Tumble Finish

14 x 8mm Black Wedge Rubber Riser

Black Hardware

Bushings

78A SHR PU Cast White

Wheels

70 x 42mm 80a SHR PU Cast Team Wheels

Bearings

ABEC-5 Bearings

Maximum Rider Weight

90kg

 

€ 99.95

Read on...

Longboards
Product
 

Stratus Spectrum 46 Longboard Complete

Landyachtz - Stratus Spectrum 46" - Longboard Complete

Dezelfde Stratus die je kent en waar je van houdt, nu geperst in alle Canadese esdoorn voor een soepelere rit en verhoogde duurzaamheid. Het heeft een pittige flex, een symmetrische vorm en grote, zachte kicktails voor al je freestyle- en dansbehoeften.

 

De Stratus 46 is een flexibele longboard-vorm die speciaal is ontworpen voor freestyle en longboard-dansen. Met een lengte van 45,5 "bij 9,25" breed, met griptape alleen waar je het nodig hebt, heeft dit board voldoende ruimte voor al je cross-stepbehoeften. De Stratus Watercolour maakt gebruik van een 8-laagse Canadese esdoornconstructie om een mooi medium flex-gevoel te geven dat veel energie uit elke bocht teruggeeft, maar je toch een zelfverzekerd gevoel geeft bij het landen van tricks. De vorm is dit jaar lichtjes aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks, terwijl er nog steeds veel pop is. De Stratus rolt op 63 mm Fatty Hawgs om het volledige licht te behouden en je vrachtwagens lekker los te laten rijden zonder je zorgen te maken over wheelbite.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies

Wheels: 63mm 78a (stoneground) Fattie Flat Banana Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 258.95

Read on...

Longboards
Product
 

Battle Axe Paper Tiger 38 Longboard Complete

Landyachtz - Battle Axe Paper Tiger 38" - Longboard Complete

Een klassieke pintail-vorm en een verlaagd sta-platform is misschien wel de beste combinatie voor iemand die voor het eerst een board wil pakken en wil leren rijden. Ga erop uit en verken je stad in stijl met een Battle Axe!

 

De Battle Axe Paper Tiger is een drop-through longboard van 38″ lang en 9,4″ breed aan de voorkant met een aanzienlijke tapsheid naar achteren. De 8-laags esdoorn constructie geeft het een gematigde hoeveelheid flex, wat, gecombineerd met zijn super lage rijhoogte en zachte concave, het een zeer stabiel platform maakt, ideaal voor beginners of rijders die op zoek zijn naar een snel, comfortabel board om op te pendelen. De Battle Axe is uitgerust met ons vlaggenschip van 180 mm grizzly Gen 6-trucks van 50 graden, ideaal voor diepe carves en zelfverzekerd cruisen. De wielen zijn 70 mm 78a Hawgs Supremes die ervoor zorgen dat je snel rolt, stevig vasthoudt en over alles op je pad kruist.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 70mm 78a Hawgs Supremes

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Hibiscus 29 Cruiser Complete

Landyachtz - Dinghy Hibiscus 29" - Cruiser Complete

De klassieke Dinghy-vorm is al vele jaren een hoofdbestanddeel van onze line-up en is nog steeds het eerste board dat we pakken voor een snelle rit naar de winkel of in de buurt.

 

De Classic Dinghy-vorm is al vele jaren de hoeksteen van onze cruiser-line-up en blijft goede tijden afleveren. Met een lengte van 28,5 en een breedte van 8 is het een wendbare stadscruiser die kan gaan waar veel boards niet kunnen. De Classic Dinghy is geperst met 7 lagen Canadees esdoorn voor een lichte, stijve en poppy ride. Het wordt geleverd met Polar Bear 105 mm-trucks voor maximale wendbaarheid en een superstrakke draaicirkel. 63 mm 78a Fatty Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wielbeet.

Setup

Trucks: Black Polar Bear 105mm

Wheels: 63mm 78a Fattie Hawgs Pink/White

Bearings: Spaceballs

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop