Rad Dot Shark 27,7 Cruzer Cruiser Complete

Santa Cruz - Rad Dot Shark 27,7" Cruzer - Cruiser Complete

7-laags surfboard-geïnspireerde vorm met 140 mm Bullet-trucks, schuine risers en 65 mm 78a-wielen.

Lengte 27,7 in

Breedte 8,80 in

Wielbasis 16,5 in

Neus lengte 2.687 in

Staartlengte 4.303 in

€ 159.95

Read on...

Longboards
Product
 

Tony Danza Spectrum 40 Longboard Complete

Landyachtz - Tony Danza Spectrum 40" - Longboard Complete

De Tony Danza is de nieuwste toevoeging aan onze dance-line-up en heeft een aanzienlijk smaller platform dat is ontworpen rond onze nieuwe 155 mm Grizzly Gen 6-trucks. Dit board is perfect geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een board dat sneller en met minder inspanning flipt dan een breder dansbord.

 

De Tony Danza is een flexibele longboard-vorm die speciaal is ontworpen voor freestyle en longboard-dansen. Met een lengte van 39,9″ en een breedte van 8,5″ en met griptape alleen waar je het nodig hebt, is dit board perfect geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een board dat sneller en met minder inspanning flipt dan een breder dansbord. De Tony Danza maakt gebruik van een 7-laagse Canadese esdoornconstructie om een mooi medium flex-gevoel te geven dat veel energie uit elke bocht teruggeeft, maar je toch een zelfverzekerd gevoel geeft bij het landen van tricks. De vorm is dit jaar lichtjes aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 155 mm-trucks, terwijl er nog steeds veel pop is. De Tony Danza rolt op 63 mm Easy Hawgs om het volledige licht te behouden en je trucks lekker los te laten rijden zonder je zorgen te maken over wheelbite. De smalle breedte en korte wielbasis maken technische trucs ook toegankelijker voor kleinere rijders of mensen met kleinere voeten. Dit is het perfecte board om jongere kinderen kennis te laten maken met de wereld van freestyle en dansen.

Setup

Trucks: Gen 6 155mm Grizzlies

Wheels: 63mm 78a (stoneground) Fattie Flat Banana Hawgs

 

Bearings: Spaceballs

€ 258.95

Read on...

Longboards
Product
 

Iridescent Dot Pintail Cruiser 33 Cruiser Complete

Santa Cruz - Iridescent Dot Pintail Cruiser 33" - Cruiser Complete

Vernieuwde, kleine pintail longboard-vorm op 9-laags deck met Bullet 180 mm RKP-trucks en 60 mm Slimeballs OG Slime-wielen.

 • Lengte 33 in
 • Breedte 9,20 in
 • Wielbasis 21 In
 • Neuslengte 2,4 in
 • Staartlengte 5,4 in
 • Concave: Cruzcontrol

€ 169.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Coffin Kitty 28 Cruiser Complete

Landyachtz - Dinghy Coffin Kitty 28" - Cruiser Complete

Laat je niet afschrikken door het spookachtige silhouet, deze nieuwe cruiser-vorm is een serieuze kleine ripper! Smal en compact voor een beetje meer behendigheid, en met een beetje extra neus is dit board perfect om in en uit wat tight squeezes te krijgen.

 

Deze unieke en supercompacte cruiser-vorm is 28,2″ lang en 8,3″ breed. Behalve dat hij er cool uitziet, is de vorm van de Coffin super functioneel omdat hij de breedste delen van het board onder je voorste hiel en achterste teen plaatst, wat betekent dat je een enorme hefboomwerking hebt op beide rails zonder dat je je voeten veel hoeft te bewegen. De Dinghy Coffin is geperst met 7 lagen Canadese esdoorn voor een lichte, stijve en poppy ride. Het wordt geleverd met Polar Bear 105 mm-trucks voor maximale wendbaarheid en een superstrakke draaicirkel. 63 mm 78a Fatty Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder je zorgen te hoeven maken over wheelbite.

Setup:

Trucks: Black Polar Bear 105mm

Wheels: 63mm 78a Fattie Hawgs Orange/Yellow

Bearings: Spaceballs

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Rad Dot Pintail Checkered 33 Red Cruiser Complete

Santa Cruz - Rad Dot Pintail Checkered 33" Red - Cruiser Complete

Vernieuwde, kleine pintail longboard-vorm op 9-laags deck met Bullet 180 mm RKP-trucks en 60 mm Slimeballs OG Slime-wielen.

 • Lengte 33 in
 • Breedte 9,20 in
 • Wielbasis 21 In
 • Neuslengte 2,4 in
 • Staartlengte 5,4 in
 • Concave: Cruzcontrol

€ 169.95

Read on...

Longboards
Product
 

ATV X Classic Howdy 32 Cruiser Complete

Landyachtz - ATV X Classic Howdy 32" - Cruiser Complete

Onze kijk op de klassieke vorm van een ijslolly, dit board is een echte All Terrain Vehicle. De functionele nose en tail gecombineerd met grote zachte wielen zorgen ervoor dat hij zich even thuis voelt in het skatepark, door steegjes doorsnijdt of tussen de twee cruisen.

 

De ATV Classic is een 32″ lange ijslollyvorm met een breedte van 8,5″. Een beetje aan de brede kant, we hebben deze vorm ontworpen om je een comfortabel en vertrouwenwekkend platform te geven om je street skate-vaardigheden te verbeteren en trucs te leren. Dit board is voorzien van onze nieuwe ATV-X constructie die twee composietlagen introduceert om pop en duurzaamheid te verbeteren. Onze ATV-serie boards worden compleet geleverd met Polar Bear 155 mm-trucks die perfect passen bij de breedte van het board en de ideale mix van stabiliteit en wendbaarheid bieden. Al onze ATV-opstellingen zijn afgewerkt met een set 60 mm 78a Chubby Hawgs-wielen om het gewicht laag te houden en de rolsnelheid te verhogen.

Setup:

Trucks: Black Polar Bear 155mm

Wheels: 60mm 78a ‘Lil EZ White

Bearings: Spaceballs

€ 208.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Blunt Wild Cats 29 Cruiser Complete

Landyachtz - Dinghy Blunt Wild Cats 29" - Cruiser Complete

De Dinghy Blunt is een nieuwe cruiser-vorm in de line-up voor 2020 en we zijn er enthousiast over. Deze vorm heeft een beetje extra breedte waar je hem nodig hebt en een flinke hoeveelheid tapsheid om een meer directioneel gevoel mogelijk te maken. In combinatie met iets bredere trucks, is deze vorm geweldig voor rijders met grotere voeten of voor iedereen die wat meer stabiliteit en vertrouwen uit hun cruiserboard wil halen.

 

De Dinghy Blunt is een klein cruiserboard met een waarde van 28,5" lang en 8,6" breder. De extra breedte aan de voorkant en aanzienlijke tapsheid betekent dat u meer hefboomwerking over de voorste truck krijgt dan de achterste, waardoor deze meer directionele stuurkarakteristieken en een beetje meer stabiliteit krijgt dan de klassieke Dinghy-vorm. De Dinghy Blunt is geperst met 7 lagen Canadees esdoorn voor een lichte, stijve en poppy ride en wordt geleverd met Polar Bear 130 mm trucks die passen bij de breedte van het deck. 60 mm 78a Chubby Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder je zorgen te hoeven maken over wheelbite.

Setup

Trucks: Polar Bear 130mm

Wheels: 60mm 78a Chubbie Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Drop Cat 38 Vibes Longboard Complete

Landyachtz Drop Cat 38" Vibes - Longboard Complete  

De Landyachtz Drop Cat is een compact, directionele drop-through longboard met een breedte van 9.9 ″ en 38 ″ Lang. De vorm is enigszins aangepast voor 2021 om perfect te werken met de nieuwe Gen 6 Grizzly-trucks. Deze kleine 7-laags constructie in een board resulteert in een kleine hoeveelheid dempende flex die je rit op ruwere wegen soepeler maakt en toch stijf genoeg is om wat snelheid en sliden aan te kunnen.

Dit board heeft ook een gezonde dosis rocker en agressieve concave om je voeten comfortabel en op hun plaats te houden tijdens het freeriden. De Drop Cat is uitgerust met ons vlaggenschip van 180 mm grizzly Gen 6-trucks van 50 graden, ideaal voor diepe carves en zelfverzekerd cruisen, en met enkele grote 72 mm 78a Plow King-wielen voor een soepele, snelle en super gripvolle rit.

The Landyachtz Drop Cat is a compact, directional drop-through longboard that comes in at 38″ long by 9.9″ wide. The shape has been slightly modified for 2020 to work perfectly with the new Gen 6 Grizzly trucks. 7 ply construction in a board this small results in a tiny amount of dampening flex which works to smooth out your ride on any rougher roads while still being stiff enough to handle some speed and sliding. This board also has a healthy dose of rocker and aggressive concave to keep your feet comfortable and locked in place while freeriding. The Drop Cat comes equipped with our flagship 50 degree 180mm grizzly Gen 6 trucks ideal for deep carves and confident cruising as well as some big 72mm 78a Plow King wheels for a smooth, fast and super grippy ride.

 

Specs

 

Length: 96.5cm / 38"

Width: 25.1cm / 9.9"

Wheelbase:74.4cm / 29.3" - cm / "

Construction: 8-Ply Canadian Maple.

Setup

 

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 72mm 78a Plow Kings

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Stratus Watercolor 46 Longboard Complete

Landyachtz - Stratus Watercolor 46" - Longboard Complete

De Stratus 46" is een flexibel longboard die speciaal is ontworpen voor freestyle en longboard-dansen. Met een lengte van 45,5″ en een breedte van 9,25″, met griptape alleen waar je het nodig hebt, heeft dit board voldoende ruimte voor al je cross-stepbehoeften. De Stratus Watercolour maakt gebruik van een 8-laagse Canadese esdoornconstructie om een mooi medium flex-gevoel te geven dat veel energie uit elke bocht teruggeeft, maar je toch een zelfverzekerd gevoel geeft bij het landen van tricks. De vorm is dit jaar lichtjes aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks, terwijl er nog steeds veel pop is. De Stratus rolt op 63 mm Fatty Hawgs om het volledige licht te behouden en je vrachtwagens lekker los te laten rijden zonder je zorgen te maken over wheelbite.

 

 

€ 258.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop