Maxxum Edge 125 3WD Tri Skates

  1. Rollerblade - Maxxum Edge 125 3WD - Tri Skates

De Rollerblade Maxxum Edge 125 3WD combineert snelheid, Stabiliteit en duurzaamheid.

De Maxxum Edge 125 3WD neemt de duurzaamheid en het comfort van een op maat gegoten schoen en voegt deze samen met super snelle frames en wielen van een high-end fitnessskate. Het is geweldig voor recreatieve skaters, Urban en geschikt voor een intensieve training.

Dit model is zelfs heel populair bij het Skate to Ski-programma van Rollerblade dat atleten informeert over de voordelen van het gebruik van inline skates tijdens het laagseizoen.

De kwaliteit en prestaties van de Maxxum Edge 125 3WD zijn fenomenaal en komen met een goed geventileerde, ondersteunende schoen, een super sterk frame en wielen van de hoogste kwaliteit.

De rem zit in de doos.

- DEZE SKATE DOET ALLES. Het is ideaal voor de urban, fitness, commuter en de recreatieve skater. Skaters waarderen de Maxxum voor de als gegoten , strak zittende pasvorm wat een hele directe skate ervaring geeft en de gemakkelijke gespen en vetersluiting.

MOLDED SUPPORT, VERSATILE, RESPONSIVE

Maxxum Edge 125 3WD blends speed, support and durability to be the pinnacle of versatility for molded skates. The Maxxum Edge 125 3WD takes the durability and comfort of a molded boot and merges it with speed frames and wheels of a high end fitness skate. It is great for leisure skates, city skates and intense training.

In fact, this model is very popular with Rollerblade's Skate to Ski program which educates athletes about the benefits of using inline skates during the off season.

The quality and performance of the Maxxum Edge 125 3WD is phenomenal and synthesized with a vented, supportive boot, strong frame and the highest quality wheels. The brake is in the box.FEATURES:

- THIS SKATE DOES EVERYTHING. It is ideal for the urban, fitness, commuter and recreational skater. Skaters tend to like the Maxxum for the molded boot with easy buckles and lace closure.

- MOLDED SHELL is a durable, vented boot that envelops your foot to ensure support with breathability. The cuff has a V-cut shape which complements versatility and forward flex.

- PREMIUM LINER has breathable mesh and anatomical padding for a cool and comfortable fit. The shock absorber in the heel dampens vibration & two micro-adjustable buckles and lace closure gives optimal fit.

- 3WD EXTRUDED ALUMINUM FRAME 295mm/11.6" is engineered to support the 3x125mm wheels while increasing speed and maneuverability. Also laterally adjustable to accommodate pronation or supination.

- HYDROGEN 125mm/85A WHEELS made in the USA with a proprietary urethane formula to provide unmatched performance with less vibration, longer wear and a better roll. Twincam ILQ-9 Classic Plus bearings.

MAXXUM EDGE 125 3WD TECHNOLOGIEËN

WHEELS

HYDROGEN 3x125mm / 85A, MADE IN USA

SHELL/UPPER

MAXXUM EDGE, VENTED MOLDED

LINER

PREMIUM LINER, ACTIVE AIRFLOW FOOTBED, SHOCK ABSORBER

FRAME

EXTRUDED ALU (max 3x125mm), 11.6" , LATERALLY ADJUSTABLE, RACING AXLES

BRAKE

BRAKE IN BOX

BUCKLE

MICRO ADJUSTABLE CUFF BUCKLE, 45° BUCKLE, LACES (EXTRA LACES IN THE BOX)

BEARINGS

TWINCAM ILQ-9 CLASSIC PLUS

€ 359.95

Read on...

Skates
Product
 

Marathon 110 Black Speed Skates

Seba - Marathon 110 Black - Speed Skates

Wie de weg kent in skate-uitrusting, zal zeker de opvallende gelijkenis met Trix freeskate herkennen. De Marathon lijkt in één oogopslag inderdaad op Trix, maar dan met een speed skate frame. Zoals vaak het geval is met Seba-skates, is er meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt. De schoen, die al licht van gewicht, stijf en responsief is met een uitstekende energieoverdracht, is afgestemd op de eisen van speed skaten.

 

Skates zijn gebaseerd op een schaal gemaakt van carbon en glasvezels, zoals vaak het geval is bij skates van dit type. Het is niet zo licht als een volledige carbon schaal, maar nog steeds vrij licht - ondertussen is de algehele stijfheid van de skate nog steeds hoog, wat zorgt voor een "pittige" skate-ervaring. De geïntegreerde vulling zorgt voor een geweldige, nauwsluitende pasvorm, wat verder bijdraagt aan een uitstekende hoeveelheid controle over elke duw. De hiel is op zijn plaats vergrendeld zoals je zou verwachten van een skate die is afgeleid van het freestyle slalom-model. Premium binnenzool is gevormd om een solide ondersteuning van de voetboog te bieden.

 

De buitenkant is vrijwel hetzelfde als op Trix-skates - hij is behoorlijk stijf en natuurlijk duurzaam. Het beschrijven van deze skates als softboots zou hen een enorme slechte dienst bewijzen. Alleen al de vetersluiting houdt de voet stevig op zijn plaats en je kunt de skates verder aanspannen met een teenband en twee micrometrische gespen. Het is de moeite waard om op te merken dat de schoen van de skate lager is dan die van Trix, waardoor deze meer geschikt is voor speed skaten.

 

Een groot hoogtepunt van de skate is de driehoekige manchet. Dit is een uitstekende oplossing gebleken in freestyle slalom-modellen zoals Trix en KSJ, waardoor de enkelbeweging veel meer vrij komt dan bij traditionele manchetten, en geeft hier hetzelfde voordeel. De zijdelingse ondersteuning is uitstekend, maar je kunt er erg laag in komen omdat de laars je lichaamsbeweging volgt.

 

Het is geen verrassing dat de schoen nu is uitgerust met een montage-afstand van 195 mm. Zoals de meeste high-end Seba-skates, zijn er metalen platen ingebed in de schoen, die dienen als bevestigingspunten voor het frame. Elk van hen wordt geleverd met 7 gaten voor een bout, waardoor de skate rijk is aan frame-aanpassingsopties en compatibel is met een breed scala aan frames met 195 mm montageafstand.

 

Het frame is geëxtrudeerd en CNC-gefreesd, met laterale bruggen (holle buizen) die de stijfheid vergroten. Hij past op vier wielen met een diameter van 110 mm. Je kunt heel snel gaan met dit frame, maar zoals bij elke 4x110-opstelling is er wat ervaring en vaardigheid nodig om het volledig tot zijn recht te laten komen. De wielen zijn van het Seba Speed-model met een hardheid van 85A. Ze kunnen worden beschouwd als solide zijwieltjes, maar het valt niet te ontkennen dat niemand de records op deze wielen zal breken. Toch raden we aan om ze eens te proberen - ze zouden goed moeten dienen totdat je ze vervangt door speed wielen naar keuze. De Twincam ILQ9-lagers zijn daarentegen niet zo wegwerpbaar - ze behoren tot de beste roestvrijstalen lagers die er zijn en zullen goed functioneren terwijl ze snel gaan.

 

SIZE: 34-47

COLOR: Black

SHELL: Carbon + Fiber Glass

OPTIONS: Trix custom color kits

FRAMES: Marathon 195 - 110mm

WHEELS: Seba Speed 110mm/85A

BEARINGS: Twincam ILQ9 Pro

LINERS: Integrated Liner

INSOLE: Premium Insole

USE: Grand Tourism, Speed, Enduro

€ 549.95

Read on...

Skates
Product
 

Next Core Black 100 Free Skates

Powerslide Next Core Black 100 - Free Skates

Maak van de stad je speeltuin met de NEXT-serie. De Powerslide NEXT Core Black 100 met zijn minimalistische en toch moderne ontwerp kan elk stedelijk avontuur aan. Bovendien wordt het geleverd met TRINITY-technologie en kunt u schakelen tussen verschillende frame-opstellingen. Standaard geleverd met 100 mm spinnerwielen, Wicked ABEC 9-lagers en de gegoten Elite-frames. Grote maten van 46 tot 47 worden geleverd met een grotere framebevestiging max. 110 mm wielen. Deze setup biedt het allemaal, van bijzonder comfortabel tot extreem sportief, de perfecte skate voor de stadsjungle.

 

Make the city your playground with the NEXT Series. The Powerslide NEXT Core Black 100 with its minimalistic yet modern design can handle any urban adventure you throw at it. What's more, it comes with TRINITY technology and allows you to switch between different frame setups. Coming as standard with 100mm Spinner wheels, Wicked ABEC 9 bearings and the Elite casted frames. Large sizes from 46 up to 47 come with a larger frame fitting max. 110mm wheels. This setup offers it all, from especially comfortable to extremely sporty, the perfect skate for the urban jungle.

 

 BOOT
Type hardboot
45° closure micro adjustable Force ratchet buckle / standard lacing
Ventilation Aeon, 12mm
Flex cuff (back to front) medium to high
Durability medium
Liner MYFIT Recall dual
Liner top closure lacing
Innersole MYFIT skatesole EVA
Material cuff glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Material shell glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Mounting standard TRINITY 3-point
material upper elasthan, SBR and polyurethane leather patches
skate height in cm 32,5cm (size 42/43)
Stiffness boot front high / high
Support cuff (lateral) high
Top closure PS classic micro adjustable buckle
shell heat moldability MYFIT liner with 80°C
 
 FRAME
Model Powerslide Elite
Manufacturing process casted
Material A356 aluminum
Mounting standard TRINITY 3-point
Axles single axle steel 8mm, hex 4mm
Frame Wheel Base (Inch / MM) 36-45 = 9,1" (231mm) / 44-47 = 9,8" (250mm)
Max. wheel size 100mm
adjustable front to back yes, 8mm
Adjustable side to side yes
 
 WHEELS
Name Powerslide Spinner
Diameter 100mm
Hardness 88A
Width 24mm
Bearing standard 608 standard
Spacer AL floating spacer, 8mm
Compound race performance
 
 BEARINGS
Brand WCD Wicked
Standard 608 standard
Material chrome steel
Rating ABEC 9
Shield RZ
Lubrication Kyodo grease
 
 GENERAL
Division allroundfitnessurban
Skill intermediateadvancedpro
Size attribut dual
Size Run EU 36-47
Fitting (Width/Length) normal / normal
Warranty 2 years
Weight 1650g (size 42/43)
Extra hardware 4 pcs. of Screw for 45° buckle, tool - hex 4mm
 
 BRAKE
Model not included, optional HABS (height adjustable brake system) size S/M

€ 259.95

Read on...

Skates
Product
 

Maxxum Edge 90 Sapphire Orange Free Skates

Rollerblade - Maxxum Edge 90 Sapphire Orange - Free Skates

 

Let op , dit is een skate die erg strak zit en ook zo horen te zitten.

Hierdoor geen gemakkelijke pasvorm die voor iedereen toegangkelijk is. 

 

De Rollerblade Maxxum Edge 90 is een echte hybride skate die snelheid, ondersteuning en duurzaamheid combineert. Het geeft het comfort en de bescherming van een gegoten boot samen met super snel frame en wielen. Het resultaat is een gemoderniseerde skate met een ongeëvenaarde respons, behendigheid en bescherming.

Ideaal voor recreatief skaten, urban maar ook intensieve trainen. De Maxxum Edge-modellen zijn erg populair bij Rollerblade's Skate to Ski-programma dat atleten informeert over de voordelen van het gebruik van inline skates tijdens het laagseizoen.

De boot is ook compatibel met 3WD voor toekomstige upgrades. De rem zit in de doos.

MOLDED SUPPORT, VERSATILE, RESPONSIVE

Maxxum Edge 90 is a true hybrid skate that effectively blends speed, support and durability. It takes the comfort and protection of a molded boot and merges it with speed frames and wheels. The result is a modernized skate with unmatched response, agility and protection. Ideal for leisure skates, city skates and intense training. The Maxxum Edge models are very popular with Rollerblade's Skate to Ski program which educates athletes about the benefits of using inline skates during the off season. The boot is also 3WD compatible for future upgrades. The brake is in the box.

 

FEATURES: 

- THIS SKATE DOES EVERYTHING. It is ideal for the urban, fitness, commuter and recreational skater. Skaters tend to like the Maxxum Edge for the molded boot with easy buckles and lace closure. 

- MOLDED SHELL is a durable, vented boot that envelops your foot to ensure support with breathability. The cuff has a V-cut shape which complements versatility and forward flex. 

- PREMIUM LINER has breathable mesh and anatomical padding for a cool and comfortable fit. The shock absorber in the heel dampens vibration & two micro-adjustable buckles and lace closure gives optimal fit. 

- EXTRUDED ALUMINUM FRAME 280mm/11" is rigid, stable and has a lower profile design to lower the center of gravity with increased speed and maneuverability. It is also laterally adjustable. 

- ROLLERBLADE SUPREME 90mm/85A WHEELS maximize roll, grip, speed and wear. Twincam ILQ-7 Plus bearings make the wheel spin faster.

MAXXUM EDGE 90 W TECHNOLOGIEËN

WHEELS

SUPREME 4x90mm / 85A

SHELL/UPPER

MAXXUM EDGE, VENTED MOLDED

LINER

HIGH PERFORMANCE LINER, ACTIVE AIRFLOW FOOTBED, SCHOCK ABSORBER

FRAME

EXTRUDED ALU 11.0" max 4x90mm, LATERALLY ADJUSTABLE

BRAKE

BRAKE IN BOX

BUCKLE

MICRO ADJUSTABLE CUFF BUCKLE, 45° BUCKLE, LACES (EXTRA LACES IN THE BOX)

BEARINGS

ILQ-7 PLUS

€ 279.95

Read on...

Skates
Product
 

Imperial One 80 Black Yellow Free Skates

Powerslide - Imperial One 80 Black/Yellow - Free Skates

Powerslide Imperial One Zwart/Geel 80 - Een urban skate met hart en ziel De Powerslide Imperial One Zwart/Geel 80 is de perfecte dagelijkse inline skate gebaseerd op een solide hard-shell constructie en inclusief een super comfortabele dual size voering. Deze freeskate is puur plezier, of je nu gewoon door de stad aan het cruisen bent of actie wilt, zoals het gebruik van natuurlijke stedelijke obstakels voor sprongen en glijbanen. Uitgerust met ons Gamma 243 mm aluminium gegoten frame, snelle en gripvaste 80 mm Hurricane wielen en ABEC 7 lagers, biedt de Imperial geweldige skate prestaties voor alle 4-wiel skate liefhebbers. De Imperial One Black Yellow 80 is een urban skate met hart en ziel. 

 BOOT
Type hardboot
Ventilation medium
Flex cuff (back to front) medium
Material cuff glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Material shell glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Stiffness boot front high / high
Support cuff (lateral) high
Top closure PS classic micro adjustable buckle
 
 FRAME
Model Powerslide Gamma
Material ADC10 aluminum
Mounting standard 2-point 165mm
Axles single axle steel 8mm, hex 4mm
Frame Wheel Base (Inch / MM) 9,6" (243mm)
Max. wheel size 80mm
adjustable front to back yes, 8mm
 
 WHEELS
Name Powerslide Hurricane
Diameter 80mm
Hardness 86A
Width 24mm
Bearing standard 608 standard
 
 BEARINGS
Brand WCD Wicked
Standard 608 standard
Material carbon Pro steel
Rating ABEC 7
Lubrication lightgrease
 
 GENERAL
Division allroundfitnessurban
Skill beginnerexpertadvanced
Warranty 2 years
Extra hardware 4 pcs. of Screw for 45° buckle, tool - hex 4mm

€ 199.95

Read on...

Skates
Product
 

Fury G Verstelbare Kinderskates

Rollerblade - Fury G - Verstelbare Kinderskates

ONDERSTEUNING, VERSTELBARE MATEN, CONTROLE / STABILITEIT

Fury G is een urban-geïnspireerde skate die vier volledige maten aanpast. Een lichtgewicht, gegoten structuur voegt laterale ondersteuning toe voor beginnende skaters, terwijl 72 mm / 80A wielen in combinatie met SG3-lagers zorgen voor een goede balans tussen snelheid en controle. De manchetgesp en powerstrap zorgen voor een veilig sluitsysteem; rem is standaard. Voordelige prijzen maken van Fury een uitstekende skeeler op instapniveau voor kinderen.

KENMERKEN:

• KIDS GEVORMDE LAARS - Ondersteunende schaal met geventileerd ademend vermogen; drukknop verstelbaar vier volledige maten

• VEILIG SLUITINGSSYSTEEM - Vergrendelende manchetgesp / krachtband

• GEVOERDE PERFORMANCE LINER - Comfortabel stretchmateriaal voor aanpasbare maatvoering

• DUURZAAM GEÏNTEGREERD FRAME - Lager zwaartepunt zorgt voor stabiliteit en veelzijdigheid

ROLLERBLADE PERFORMANCE-WIELEN - 72 mm / 80 A gecombineerd met SG3-lagers voor gecontroleerde snelheid

SUPPORT, ADJUSTABLE SIZES, CONTROL/STABILITY

Fury G is an urban-inspired skate that adjusts four full sizes. A lightweight, molded structure adds lateral support for novice skaters while 72mm/80A wheels paired with SG3 bearings provide a good balance of speed and control. The cuff buckle and powerstrap ensure a secure closure system; brake is standard. Value pricing makes Fury an outstanding entry-level skate for kids.

FEATURES:

• KIDS MOLDED BOOT - Supportive shell with vented breathability; push-button adjustable four full sizes

• SECURE CLOSURE SYSTEM - Locking cuff buckle/power strap

• PADDED PERFORMANCE LINER - Comfort stretch material for adjustable sizing

• DURABLE INTEGRATED FRAME - Lower center of gravity provides stability and versatility

• ROLLERBLADE PERFORMANCE WHEELS - 72mm/80A paired with SG3 bearings for controlled speed

 

€ 89.95

Read on...

Skates
Product
 

Phuzion Argon Rose 100 Tri Skates

Powerslide - Phuzion Argon Rose 100 - Tri Skates

Argon 100 Rose - Dare to be bold. De Powerslide PHUZION Argon skate heeft Sportstyle opnieuw gedefinieerd met een gedurfd silhouet, veel comfort en uitstekende prestaties. We gebruiken alleen de beste materialen voor de skate, van binnen en van buiten, van nubuck tot hoogwaardig PU-leer voor het bovenwerk en Recall Memory-schuimvulling voor de binnenkant, met ultiem comfort en een perfecte pasvorm. De extra 45° ratelsluiting zorgt voor een precieze hielvergrendeling en verbetert elke stap en optimaliseert de krachtoverdracht dankzij de gepatenteerde TRINITY X-bevestiging. Dit systeem verbetert de stabiliteit en maakt het skaten gemakkelijker te controleren met een betere rol en minder trillingen. Samen met een stijf en lichtgewicht Triskate aluminium frame en snelle en duurzame 100 mm wielen en hoogwaardige Wicked lagers biedt deze skeeler het allemaal. Veiligheid wordt toegevoegd met de bekende HABS. De nieuwe Argon Rose rijdt en voelt net zo goed als hij eruitziet. In de stemming voor Phuzion.

 

 BOOT
Type softboot
45° closure micro adjustable Force ratchet buckle / standard lacing
Ventilation medium
Shock Absorber no
Flex cuff (back to front) medium
Durability medium
Liner top closure lacing
Material cuff polypropylene plus glass-fiber
Material shell glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Mounting standard TRINITY X 3-point
 
 FRAME
Model Powerslide Elite
Material ADC10 aluminum
Mounting standard TRINITY 3-point
Axles single axle steel 8mm, hex 4mm
Max. wheel size 100mm
adjustable front to back yes, 8mm
Adjustable side to side yes, TRINITY X Shell, 7mm
 
 WHEELS
Name Powerslide Infinity C/O Phuzion
Diameter 100mm
Hardness 83A
Width 24mm
Bearing standard 608 standard
 
 BEARINGS
Brand WCD Wicked
Standard 608 standard
Material carbon Pro steel
Rating ABEC 7
Lubrication lightgrease
 
 GENERAL
Division fitnessworkoutsportstyle
Skill advancedbeginner
Fitting (Width/Length) Slowmo Memory Fit
Warranty 2 years

€ 199.95

Read on...

Skates
Product
 

VO2 S 100 Boa Fitness Tour Skates

K2 VO2 S 100 Boa - Fitness Tour Skates

De NIEUWE VO2 S 100 BOA® is de beste skate in onze x-training categorie, en niet voor niets. Geladen met de technische en functionele eigenschappen die worden geëist door x-training atleten, brengen deze skates afwisseling, snelheid en prestatie in je trainingsplan. De VO2 S BOA® is uitgerust met het BOA® Fit System, waardoor skaters gemakkelijk in en uit hun skates kunnen stappen, een nauwkeurige pasvorm kunnen instellen en on-the-fly aanpassingen kunnen maken. De x-training atleet zal het stijve, enkelzijdige VO2 S-frame zeker waarderen, dat een snelle en responsieve skate-ervaring biedt en tegelijkertijd trillingen op de weg absorbeert. Vier massieve 100 mm wielen met ILQ-9 S Plus lagers zorgen voor de soepele, hoge snelheid die verwacht wordt van topklasse x-training skates. Het 3-delige Vortex-ventilatiesysteem houdt de voeten koel en droog op die lange trainingsskates door lucht door de basis, het voetbed en het bovenwerk te leiden. Met deze overvloed aan skate-technologie gecombineerd met een bijgewerkte, opvallende look die snelheid schreeuwt, vind je de VO2 S BOA® bovenop de x-training-berg.

* Opmerking: rem is afneembaar, maar niet compatibel met linkerschaats.

 

The NEW VO2 S 100 BOA® is the premier skate in our x-training category, and for good reason. Loaded with the tech and functional features demanded by x-training athletes, these skates bring variety, speed and performance to your training plan. The VO2 S BOA® is outfitted with the BOA® Fit System, giving skaters the ability to easily get in and out of their skates, dial in a precision fit and make on-the-fly adjustments. The x-training athlete is sure to appreciate the stiff, single-sided VO2 S Frame, which provides a fast and responsive skating experience while simultaneously absorbing road vibration. Four massive 100mm wheels with ILQ-9 S Plus Bearings bring the smooth, high-speed roll expected of top-tier x-training skates. The 3-part Vortex Ventilation System keeps feet cool and dry on those long training skates by channeling air through the base, footbed and upper. With this plethora of skate tech paired with an updated, eye-grabbing look that screams speed, you’ll find the VO2 S BOA® atop the x-training mountain.

*Note: Brake is removable but not compatible with left skate.

 

SKATE FEATURES

Flex Notch, Vortech Ventilation System

SKATE LACING

BOA® Fit System

SKATE CATEGORY

X-Training

SKATE WHEEL SIZE

100 mm

SKATE CUFF

VO2 Cuff

SKATE BEARINGS

ILQ 9 Classic Plus

€ 299.95

Read on...

Skates
Product
 

Imperial Black Red 110 Free Skates

Powerslide - Imperial Black Red 110 - Free Skates

Powerslide Imperial Black Red 110? De C02-vrije city Supercruiser De Powerslide Imperial Black Red 110 inline skate is de voor de hand liggende keuze als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om CO2-vrij in de stad te pendelen terwijl je geniet van al het plezier en de actie. De Imperial wordt aangedreven door 3x110 mm wielen - onze meest populaire Triskate setup gecombineerd met Wicked ABEC 7 freespin lagers. Deze legendarische freeskate wordt geleverd in een klassieke zwarte colorway met rode highlights die bij elke modestijl passen. De Powerslide Imperial 110 is meer dan een inline skate, het is een echte Supercruiser ontworpen voor de stedelijke omgeving.

 

 BOOT
Type hardboot
Ventilation medium
Flex cuff (back to front) medium
Material cuff glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Material shell glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK
Stiffness boot front high / high
Support cuff (lateral) high
Top closure PS classic micro adjustable buckle
shell heat moldability MYFIT liner with 80°C
 
 FRAME
Model Powerslide Unity
Material 6063 aluminum
Mounting standard 2-point 165mm
Axles double axle steel 8mm, hex 4mm
Max. wheel size 125mm
adjustable front to back yes, 8mm
 
 WHEELS
Name Powerslide Spinner
Diameter 110mm
Hardness 86A
Width 24mm
Bearing standard 608 standard
 
 BEARINGS
Brand WCD Wicked
Standard 608 standard
Material chrome steel
Rating ABEC 9
Lubrication Kyodo grease
 
 GENERAL
Division allroundfitnessurban
Skill prointermediateadvanced
Warranty 2 years

 

€ 219.95

Read on...

Skates
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop