VO2 S 100 BOA Tour Speed Skates

K2 VO2-S 100 BOA Tour Speed Skates

De K2 VO2-S 100 BOA  zijn de ultieme fitness-skates waar u naar op zoek was.

Zeer geschikt voor atleten die op zoek zijn naar een stevige training of een fitness inline skater op zoek naar een top van de lijn skate met alle toeters en bellen.

Wanneer je naar het park gaat, heb je niet veel tijd nodig tussen het parkeren en skaten dankzij het K2 BOA Lacing System op de K2 VO2-S 100 BOA.

Dit systeem maakt gebruik van een draaimechanisme  dat snel en effectief is zowel voor het aantrekken als voor het uittrekken van de skates .

Met de Performance 4 x 100mm wielen van K2 kunnen skaters profiteren van de acceleratie en een rustige slag. Gecombineerd met het revolutionaire Vortech-ventilatiesysteem en het BOA Lacing System van K2, heb je skates die klaar zijn voor een comfortabele training.

Color: Orange-white-Black
Size: 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13, 14

Features:

 • BOA Lacing
 • VO2 Cuff
 • Performance frame
 • Vortech Ventilation System

DESCRIPTION & SPECS K2 VO2-S 100 BOA - Tour Skates

The K2 VO2 100 BOA is the high end fitness skates you've been looking for. Great for athletes looking for a solid training session or a fitness inline skater looking for a top of the line skate with all the bells and whistles.

When you pull up to the park you won't have a whole lot of time between parking and skating thanks to the K2 BOA Lacing System found on the K2 VO2 100 BOA.

This system utilizes turning mechanism which is quick and effective both for putting on, and for taking off the skates. With K2’s Performance 4 x 100mm that allows skaters to take advantage of the acceleration and stabel stroke.

Combined with the revolutionary Vortech Ventilation System, and K2’s BOA Lacing System, you end up with skates that are ready for a comfortable training session. 

€ 279.95

Read on...

Skates
Product
 

E3 80 Premium Black Free Skates

Seba - E3 80 Premium Black - Free Skates

Seba E3 Black is een compleet nieuw model in de merkcatalogus ter vervanging van de immer populaire FRX, die momenteel wordt gemaakt door een apart merk, FR Skates. Hoewel er veel overeenkomsten zijn met zijn voorgangers, zijn de skates gemaakt met een nieuwe schaal.

De E3-constructie is gebaseerd op een klassiek hardboot-concept, met een stijve buitenschaal als basis. Seba heeft besloten om opnieuw voor een open schaalontwerp te gaan en dat is niet voor niets - het maakt de schoen comfortabel voor een bredere groep gebruikers en komt vooral ten goede aan skaters met een hoge wreef. Zoals eerder gezegd - het is een nieuwe schaal, gebaseerd op een andere mal dan FR-skates en heeft verschillende diameters en vorm. Daarom moedigen we iedereen aan, vooral degenen die comfortproblemen hadden met FR-schoenen, om de E3 eens te proberen - het kan blijken dat ze een veel betere pasvorm zullen bieden! We zijn ook blij om een groter aantal ventilatiegaten in de schaal te zien - een eigenschap die in de huidige freeskating-modellen bijna is uitgestorven. Fans van klassieke, "geperforeerde" Rollerblade Twisters zullen ongetwijfeld tevreden zijn!

 • COLOR: Black
 • OPTIONS: Safety Buckle, Power Strap
 • CUSTOM KITS COLORS:
 • FRAMES: Seba Die-Cast Frame 165mm
 • WHEELS: SEBA wheels 80mm/85A
 • BEARINGS: ABEC 7 Bearings
 • LINERS: Removable Liner
 • USE: Freeride, City Skating

€ 149.95

Read on...

Skates
Product
 

Macroblade 100 3WD W Violet Black Fitness Tour skates

Rollerblade - Macroblade 100 3wd W Violet Black - Fitness Tour skates 

De Rollerblade Macroblade 100 3WD W is ontworpen voor ervaren vrouwelijke skaters en racers. Een hogere boot cuff ontwerp voor superieure laterale ondersteuning gecombineerd met een 3x100 set-up zorgt voor een hogere snelheid voor gemiddelde tot gevorderde niveaus; rem is standaard. 100 mm Supreme-wielen met SG9-lagers, hoogwaardig mesh-bovenwerk en een veilig gesp / riem-sluitsysteem met snelveters maken dit een gemakkelijke keuze voor serieus skaten met een boot op volledige hoogte.

De Rollerblade Macroblade 100 3WD W is designed for experienced female skaters and racers. Higher boot cuff design for superior lateral support paired with a 3x100 set-up creates greater velocity for intermediate to advanced levels; brake is standard. 100mm Supreme wheels with SG9 bearings, high-quality engineered mesh uppers and a secure buckle/strap closure system with speed lacing make this an easy choice for serious skating with a full height boot.

FEATURES:

• 3 WHEEL DRIVE (3WD) HIGH PERFORMANCE - Increased lateral support for faster skating and enhanced stability while training

• FLEX & LATERAL SUPPORT - Higher cuff provides added security for balance and secure foot hold

• ATHLETIC SHOE ENGINEERED MESH UPPER -Breathability and comfort padding in the tongue/ankle areas; aluminum buckle, power strap and speed-lace closure

• 3WD TWINBLADE ALUMINUM FRAME - Sturdy 274mm/10.8” frame with lower-profile design for increased speed and maneuverability

• ROLLERBLADE SUPREME WHEELS - 100mm/85A wheels and SG9 bearings reduce wear and maximize speed

 

 

€ 239.95

Read on...

Skates
Product
 

Alexis 84 BOA Black Blue Fitness Tour Skates

K2 Alexis 84 BOA Black/Blue - Fitness Tour Skates

De Alexis 84 Boa is een fijne skate in het fitness tour segment. Fijn om wat tochtjes mee te rijden, stabiel en nog steeds erg wendbaar. Neem hierbij het geweldige gemak van het zich allang bewezen en gebruiksvriendelijke Boa systeem. Het aan en uit trekken van deze skates is echt heel makkelijk. 

The Alexis Boa is a great skate in the fitness tour segment. Nice to ride a few trips, stable and still very agile. Take the great convenience of the long-proven and user-friendly Boa system. Putting these skates on and off is really easy.

Wieldiameter: 84mm Max wielmaat 90mm

Frame materiaal: Aluminium

Schoen/schaal type: Zacht

Sluitsysteem: BOA

Lager precisie: ILQ-7

Wielhardheid: 80A

Rem: Ja

€ 199.95

Read on...

Skates
Product
 

VO2 90 BOA Women Black Turqoise Fitness Tour Skates

K2 VO2 90 BOA Women Black/Turqoise - Fitness Tour Skates

De K2 VO2 90 BOA 2020 in de kleuren combinatie zwart Teal en wit is niet alleen een prachtige skate maar ook een geweldige skate voor afstanden en tevens nog wendbaar genoeg voor door de stad.

Gebruik: Fitness en touren, ideaal voor de langere afstanden maar ook nog wendbaar genoeg voor door drukke punten

Kleur: Zwart wit en teal

Wielmaat: 90mm

Frame/onderstel: metaal (aluminium)

Schoen: zachte stofsoort van K2 (The original softboot)

De VO2 90 heeft vier maal 90mm wielen en is hierdoor meer geschikt voor recreanten die tochten willen maken maar nog wel goed wendbaar willen blijven.

Omdat de wielen zo dicht mogelijk op elkaar gemonteerd zijn is deze skate nog super wendbaar, te vergelijken met een 84mm skate die ruimte tussen de wielen heeft.

Met het BOA vetersysteem is de skate zeer gemakkelijk aan en uit te trekken, een draaiknop op de tong van de skate die ingedrukt kan worden om aangedraaid te worden en uit de tong kan worden getrokken om de veter los te maken, met levenslang garantie op het BOA systeem!

 

€ 279.95

Read on...

Skates
Product
 

Alexis 84 Pro Black Blue Fitness Tour skates

K2 Alexis 84 Pro W Black blue - Fitness Tour skates 

De K2 Alexis Pro 84 w Black Blue 2020 in het zwart met lichtblauw is een perfecte recreatieve fitness skate voor dames , geschikt voor korte tochten.

 

Gebruik: recreatief - fitness, voor korte tochten

Kleur:  zwart met lichtblauw

Wielmaat: 84mm

Frame/onderstel: metaal (aluminium)

Schoen: zachte stofsoort van K2 (The original softboot)

De K2 Alexis Pro 84 is ideaal voor personen die korte tochtjes willen afleggen en veel wendbaarheid willen behouden.

 

De skates hebben 4 x 84mm wielen en geven hierdoor net iets meer rolvermogen (snelheid) dan de 80mm varianten. Het onderstel van aluminium gemaakt, waar goedkopere modellen vaak van kunststof zijn gemaakt, dit is lichter en zet hierdoor meer energie om in snelheid - Minder energie gaat verloren!

 

Het onderstel is nog steeds vrij kort en hierdoor goed wendbaar, helaas is het hierdoor niet mogelijk om er later groteren wielen in te zetten zoals 90mm, 84mm is de maximale wielmaat voor deze skate.

De skate is voorzien van een speedlace veter systeem, zeer gemakkelijk aan en uit te trekken.

 

The Alexis Pro 84 features 84mm wheels all the way across on a D.C. Aluminum frame. This design delivers excellent power transfer and stability at speed. The K2 Speed Lacing System, combined with the K2 Original Softboot®, creates a slipper-like fit that every inline skater needs.

 

Specificaties van de K2 Alexis Pro 84 in het zwart met lichtblauw

 

Color: black-Blue

Size: 5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 13, 14

Wheel Size: 84mm

Lacing: Speed Lacing System

Skate Cuff: Stability Plus Cuff

Skate Frame: FBI Frame

Wheels/Bearings: ILQ 5

Features: Speed Lacing, Stability Cuff, FBI Frame

€ 179.95

Read on...

Skates
Product
 

Alexis 90 Boa Black Burgundy Fitness Tour Skates

K2 Alexis 90 Boa Black/Burgundy - Fitness Tour Skates

De K2 Alexis 90 BOA is een geweldige skate voor afstanden maar nog wendbaar genoeg voor door de stad.

Gebruik: Fitness en touren, ideaal voor de langere afstanden maar ook nog wendbaar genoeg voor gebruik in de stad

 

Wielmaat: 90mm

Frame/onderstel: metaal (aluminium)

Schoen: zachte stofsoort van K2 (The original softboot)

De Alexis  90 heeft vier maal 90mm wielen en is hierdoor meer geschikt voor recreanten die tochten willen maken maar nog wel goed wendbaar willen blijven.

Omdat de wielen zo dicht mogelijk op elkaar gemonteerd zijn is deze skate nog super wendbaar, te vergelijken met een 84mm skate die nog ruimte tussen de wielen heeft.

Met het BOA vetersysteem is de skate zeer gemakkelijk aan en uit te trekken, een draaiknop op de tong van de skate die ingedrukt kan worden om aangedraaid te worden en uit de tong kan worden getrokken om de veter los te maken, met levenslang garantie op het BOA systeem!

 

€ 229.95

Read on...

Skates
Product
 

Swell Triple Black 110 Tri Skates

Powerslide - Swell Triple Black 110 - Tri Skates

Strak silhouet met geavanceerde functies. De Powerslide SWELL Triple Black 110 beschikt over alle nieuwe technische normen uit de SWELL-collectie, een vernieuwde schaal met flex-sneden, RECALL memory padding, nieuwe slankere, zachtere cuff en TRINITY X-bevestiging voor verdere opties voor uitlijning van het frame. Het bovenwerk is gemaakt van ons nieuwe ademende gaas met TPU-gelaste versterkingen om het volume te verminderen en de duurzaamheid te verhogen. Inclusief Powerslide Elite gegoten AL-frames, nieuwe Powerslide SWELL UHR compoundwielen en snelle en betrouwbare Wicked ABEC 7 lagers.

Een in hoogte verstelbaar remsysteem (HABS-rem) is inbegrepen in de doos.

Laars: glasvezelversterkte kunststof, Trinity

Frame: Powerslide Elite 3x110mm, 9,6 ", aluminium

Wielen: Powerslide Infinity SWELL 110mm - 82A

Lagers: Wicked ABEC 7

Rem: Powerslide HABS (in hoogte verstelbaar remsysteem)

 

 

Sleek silhouette with advanced features. The Powerslide SWELL Triple Black 110 features all the new technical standards from the SWELL collection, a reworked shell with flex cuts, RECALL memory Padding, new slimmer softer cuff and TRINITY X mount for further frame alignment options. The upper made out of our new breathable mesh with TPU welded reinforcements to reduce volume and increase durability. Including Powerslide Elite casted AL frames, new Powerslide SWELL UHR compound wheels and fast and reliable Wicked ABEC 7 bearings.

A height adjustable brake system (HABS brake) is included inside the box.

Boot: Glass-fiber reinforced plastic, Trinity

Frame: Powerslide Elite 3x110mm, 9,6", Aluminium

Wheels: Powerslide Infinity SWELL 110mm - 82A

Bearings: Wicked ABEC 7

Brake: Powerslide HABS (height adjustable brake system)

 

€ 279.95

Read on...

Skates
Product
 

Final 110 Trinity Speed Skates

Powereslide Final 110 Trinity - Speed Skates 

De goedkoopste, high performance race skate in de geschiedenis.

De sprong maken van een fitness skate naar een speed skate is vaak ontmoedigend, niet alleen vanuit technisch oogpunt, maar mensen worden vaak ontmoedigd door de stijgende kosten.

De FINAL skate zal daar verandering in brengen! Het is agressief geprijsd om ervoor te zorgen dat skaters zich op hun gemak kunnen voelen bij de beslissing om de schaatswereld te betreden. Voorbeelden van de flow-down-technologie in deze skate is het gebruik van het bovenwerk van onze PULS-skate en de Elite Casted MG-frames die zich in de race hebben bewezen. De skate zelf is ontworpen om meer ontspannen te passen om maximaal comfort te garanderen.

 

The cheapest, high performance racing skate in history. Making the jump from a fitness skate into a speed skate is often daunting, not only from a technical point of view, but people are often discouraged, by the increase in cost. The FINAL skate will change that! It has been priced aggressively to ensure that skaters can feel comfortable with the decision to enter the speed skating world. Examples of the flow down tech in this skate is the use of the upper from our PULS skate, and the Elite Casted MG frames which are race proven. The skate itself has been designed to be more relaxed in fitting to ensure maximum comfort.

€ 249.95

Read on...

Skates
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop