Zuma Onhore Flat Surf Skate Complete

Globe - Zuma Onhore Flat - Surf Skate Complete

De Zuma Onshore/Flat wordt geleverd in de maat 31,5 "x 9,7" x 18,75" wb. Board met bredere wielbasis voor grotere jongens of meiden met Revenge surf/skate-trucks voor een leuke surf-achtige carving-ervaring.

Het is een Mellow concave met kicktail gemaakt van Bamboe, uitgerust met 175 mm Revenge Alpha II-trucks en 70 mm 83a Onshore-wielen, zwarte grip + doorzichtige grip.

 

€ 189.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Greenroom 33.75 Surfskate Complete

Carver Greenroom 33.75" - Surfskate Complete

De middelgrote retro-sjabloon biedt veel platform voor stabiel carven en een bredere houding, perfect voor cruisen en pompen met tijdloze kunst van Matt Beard.

 

Specs

 • 9 7/8" breed
 • 6 1/2" staart
 • 4 1/8" neus
 • 18 7/8" wielbasis
 • 70mm 81a Roundhouse Ecothane Mag Aqua-wielen

Aangeraden met C7 trucks voor een vloeiende en soepele carve ervaring.

€ 307.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

x Lost RNF Retro 29.5 Surf Skate Complete

Carver - x Lost RNF Retro 29.5" - Surf Skate Complete

De RNF Retro is de nieuwste versie van het meest klassieke model van Mayhem. Met een kenmerkende 'double side cut'-omtrek, klassieke tint en aangepast logo, is het als een vintage hotrod opgevoerd met een moderne motor.

 • Wheels: 68MM Mag Smoke 78A
 • Bearings: Built-In
 • Grip Tape: Mayhem Deck Pad
 • Hardware: Stainless Steel
 • Length: 29"
 • Width: 9 3/4"
 • Wheelbase: 16 1/4"
 • Nose: 3"
 • Tail: 6 1/2
 

€ 349.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

CI Pod Mod 29.25 Surf Skate Complete

Carver - CI Pod Mod 29.25" - Surf Skate Complete

Dit groveler shortboard is ontwikkeld met Channel Islands rond hun klassieke Pod Mod en is bedoeld om breder en korter te worden gereden voor progressieve dagelijkse prestaties.

Specs:

Length: 29 1/4"

Width: 9 7/8"

Wheelbase: 15 1/2"

Nose: 3 1/2"

Tail: 6 1/8"

 

Parts:

Trucks C7

Truck Color Option: Raw

Wheels: 69MM Concave Smoke 78A

Bearings: Built-In

Grip Tape: Deck Pad

Hardware: Stainless Steel

€ 357.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Spectra 28.25 Surf Skate Complete

Carver - Spectra 28.25" - Surf Skate Complete

De zwaluwstaartstaart beantwoordt de vraag hoe de vis van de toekomst eruit zou zien, terwijl de hoekige neus een diepe voetzool biedt voor scherpe bochten en nauwkeurige controle over deze korte en pittige Carver.

Grip Tape: Custom Diamond

Wheels: 69MM Concave Smoke 78A

Bearings: Built-In 

Hardware: Stainless Steel

Length: 28 1/4

Width: 9 3/8

Wheelbase: 15 3/4

Nose: 2 3/4

Tail: 5 5/8

€ 307.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

x Lost 29 Psycho Killer Surf Skate Complete

Carver - x Lost 29" Psycho Killer - Surf Skate Complete

Dit kleine zeemonster is ontworpen rond een bijna traditionele ‘vis’ omtrek, versmolten met de progressieve ontwerpdetails van veel meer progressieve contouren. De Hydra vliegt als andere boards je droog laten.

This little sea monster is designed around an almost traditional ‘fish’ outline, melded with the  progressive design details of far more progressive outlines. The Hydra will fly when other boards leave you dry. 

 

Wheels: 68MM Mag Smoke 78A

Bearings: Built-In

Grip Tape: Mayhem Deck Pad

Hardware: Stainless Steel

Length: 29"

Width: 10 1/2"

Wheelbase: 16"

Nose: 2 5/8"

Tail: 6 1/4"

€ 307.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Butter Black Lines 31 Surf Skate Complete

Landyachtz - Butter Black Lines 31" - Surf Skate Complete

De grootste van onze twee Surfskate-vormen, de Butter, geeft je aan de voorkant een beetje extra ruimte voor een iets stabielere draai en krachtige pompen. Perfect om door steegjes te carven, rond te pompen op oevers of gewoon te cruisen, dit board geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om je omgeving te verkennen. 

 

 

De Butter is een 31,2 ”Surfskate-vorm die 9,0” breed is en licht taps toeloopt naar de nose en tail. 7-laags esdoorn constructie houdt de rit mooi en responsief, terwijl zachte concave en een kicktail je voeten opgesloten houden voor elk obstakel dat je vervolgens wilt raken. De Butter wordt geleverd met onze Banger Surfskate-truckcombinatie met een nieuwe Banger 130 RKP-fronttruck voor maximale bocht en respons in combinatie met een Polar Bear 130-achterkant voor een stabiele, voorspelbare rit. De setup is afgewerkt met een set nieuwe Surfskate-specifieke 65 mm Hawgs-wielen met vierkante lippen en een glanzende afwerking voor waanzinnige hoeveelheden grip. De Butter wordt ook geleverd met soft-top griptape voor maximaal comfort.

Setup:

Trucks: Banger RKP Front – Polar Bear 155 Rear

Wheels: 63mm 78a Fatty Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 224.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Pocket Knife Black 29,6 Surf Skate Complete

Landyachtz - Pocket Knife Black 29,6" - Surf Skate Complete

De Pocket Knife is een super wendbare surf skate die in staat is tot geestverruimende lijnen en bijna onmiddellijke richtingsveranderingen. Kleiner dan de Butter, Pocket Knife geeft je toegang tot de strakste lijnen en de kleinste openingen. 

 

Pocket Knife is een 29,6 "lange Surfskate-vorm die 9,1" breed is en een agressieve taps toelopende neus en staart en een klassieke surfboard-stijl heeft. 7-laags esdoorn constructie houdt de rit mooi en responsief, terwijl zachte concave en een kicktail je voeten opgesloten houden voor elk obstakel dat je vervolgens wilt raken. Het zakmes wordt geleverd met onze nieuwe Banger Surf Skate-truckcombo met een Banger RKP-fronttruck voor maximale bocht en respons in combinatie met een Polar Bear 155-achterkant voor een stabiele, voorspelbare rit. De setup is afgewerkt met een set 63 mm 78a Fatty Hawgs met een glanzend oppervlak voor de soepele, gripvaste rit die je nodig hebt. De Pocket Knife Black Lines wordt ook geleverd met soft-top griptape voor maximaal comfort.

Setup:

trucks: bear l’s (front) polar bear 155 (rear)

wheels: glossy black fatties

bearings: Spaceballs

€ 224.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Surf Life Birds 32 Surf Skate Complete

Landyachtz - Surf Life Birds 32" - Surf Skate Complete

Een nieuwe toevoeging aan onze Surf Skate-lijn, de Surf Life leent dezelfde vorm van onze Ditch Life-serie voor een retro jaren 80 geïnspireerde look. Met dezelfde truck en wielopstelling als onze andere Surf Skates, maar met een iets grotere kicktail, is dit board gemaakt om alles op te hakken.

Met dezelfde super populaire vorm als onze Ditch Life-serie, hebben de Surf Life-boards een brede neus met een gezonde tapsheid en een diepe kicktail. 7-laags esdoorn constructie houdt de rit aangenaam en responsief, terwijl zachte concave en een diepe kicktail je voeten opgesloten houden voor elk obstakel dat je vervolgens wilt raken. TheSurf Life wordt geleverd met onze nieuwe Banger Surf Skate-truckcombo met een nieuwe Banger 130 RKP-fronttruck voor maximale draai en respons in combinatie met een Polar Bear 130-achterkant voor een stabiele, voorspelbare rit. De setup is afgewerkt met een set nieuwe Surfskate-specifieke 65 mm Hawgs-wielen met vierkante lippen en een glanzende afwerking voor waanzinnige hoeveelheden grip. De Surf Life wordt ook geleverd met soft-top griptape voor maximaal comfort.

Setup:

Trucks: Banger 130mm Front – Polar Bear 155 Rear

Wheels: 65mm 78a Flat banana

Bearings: Spaceballs

€ 224.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop