Funny emoticon sweater Time is money dude zwart heren

Funny emoticon sweater Time is money dude zwart voor heren. Op deze grappige zwarte trui staat een ongeduldige emoticon met de tekst: Time is money dude. Deze leuke sweater is een mooi verjaardag / vaderdag cadeau voor iemand die ongeduldig is (tijd is geld). Of gewoon om zelf te dragen op een festival / feestje of gewoon dagelijks. Zoek op funny emoticon voor meer grappige truien. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Bruine kat katten sweater trui my cat is serious cool zwart voor dames

Bruine kat katten sweater / trui my cat is serious cool zwart voor dames. Deze zwarte sweater is voor iedereen die een Bruine kat poes heeft of fan is van Bruine katten. De trui is bedrukt met een kat / poes en de tekst: my cat is serious cool. Ook leuk om cadeau te doen aan iedere katten / poezen liefhebber. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Bruine kat katten sweater trui my cat is serious cool zwart voor heren

Bruine kat katten sweater / trui my cat is serious cool zwart voor heren. Deze zwarte sweater is voor iedereen die een bruine kat poes heeft of fan is van bruine katten. De trui is bedrukt met een kat / poes en de tekst: my cat is serious cool. Ook leuk om cadeau te doen aan iedere katten / poezen liefhebber. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Mc Scull fashion sweater rock punker zwart voor dames

Mc Scull sweater zwart voor dames. Op deze zwarte rock trui staat een skull / doodshoofd met vleugels en de tekst: Mc Scull. De sweater is de perfecte oufit voor een metal / rock concert, festival of themafeest. Dit punk trui is ook uitermate geschikt als alledaags fashion item. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Awesome maid of honor getuige cadeau trui groen dames

Awesome maid of honor - geweldige getuige cadeau sweater groen dames. Op deze groene trui staat groot de tekst: This is what an awesome maid of honor looks like. Heeft u een geweldige getuige voor uw bruiloft? Dan is dit een fantastisch kado voor haar! Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, Getuigedag kado of gewoon zomaar! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Happy Halloween skelet verkleed sweater zwart voor kinderen

Happy Halloween skelet verkleed sweater zwart voor kids. Deze zwarte horror feest trui is bedrukt met een skelet, griezelige vleermuizen en de tekst: Happy Halloween. De sweater / kleding is leuk om bijvoorbeeld aan te trekken tijdens Halloween, carnaval of een horror themafeestje. Mskeletoneriaal: 80% katoen /20% polyester, 260 grams kwaliteit.

€ 18.99

Read on...

Product
 

St. Patricksday sweater zwart dames

St. Patricksday sweater zwart voor dames. Deze Patricksday sweater is bedrukt met de tekst St. Patricksday. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit. Speciale kleding voor het Ierse feest St Patricks day kleding.

€ 19.99

Read on...

Product
 

St. Patricksday klavertje sweater zwart heren

St. Patricksday klavertje sweater/ trui zwart voor heren. Dit Patricksday sweater heeft een print van een groot klavertje vier. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit. Speciale kleding voor het Ierse feest St Patricks day kleding.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Luck of the Irish St. Patricks day sweater kostuum groen dames

Luck of the Irish / St. Patricks Day feest sweater/ trui groen voor dames. Deze gave sweater is onmisbare kleding tijdens St. Patricks day en is bedrukt met de tekst: Luck o the Irish, met afbeelding van een groene hoed! Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit. Speciale kleding / kostuum voor het Ierse feest St Patricks day.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop