Quote 3 2023

Start een techbedrijf en het succes valt je praktisch als vanzelf in de schoot. Geholpen door voorbeelden als Mollie, Messagebird en Remote was dat zo’n beetje het beeld van de afgelopen jaren. Maar een raket kan niet alleen omhoog, maar ook omlaag, zo weten we nu waarderingen kelderen en ondernemers opeens de grootst mogelijke moeite hebben groeikapitaal op te halen, waardoor ze genoodzaakt zijn de ene na de andere ontslagronde aan te kondigen. ‘Wat er nu gebeurt heb ik nog nooit meegemaakt’, horen we tijdens een rondje langs de velden. Gelukkig kunnen we ook optimistische geluiden optekenen. ‘Dit is alleen maar goed voor de sector.’ In de nieuwe Quote uiteraard ook weer de nodige portretten van ondernemers die de wind wel in dezeilen hebben. Zoals Eric Idema, die met zijn EasyToys een woest vibrerende omzet boekt van meer dan €212 miljoen. En zoals de Amsterdamse horeca-ondernemer Ramez Ramzy, die misschien wel dankzij het feit dat hij altijd in slaap valt met het geluid van een

€ 12.50

Read more...

Start een techbedrijf en het succes valt je praktisch a
Quote 3 2023
 

Quest Junior 3 2023

Friet met klodders mayonaise. Een pannenkoek met stroopén poedersuiker. Krijg je al honger? Het zou toch ideaal zijn als het water juist in je mond loopt van een bord broccoli of wortels. Wat is het toch jammer dat we veel meer houden van ongezond eten. Hoe kan dat nou? Hoe graaf je een dino op? Quest Junior ging op zoek naar een langnekdino in Amerika. Daar wonen nog steeds cowboys. Het zijn veehouders. Soms hebben ze veel grond en veel koeien die daar grazen. Als ze rondrijden op hun paard of in hun pick-up, zien ze soms fossielen liggen. Zoek je een dinosaurus zoekt, dan kun je dus aan een cowboy vragen of hij weleens een bot vindt. Dan ga jedaar graven. Zanger Antoon vertelt… hoe je een goed liefdesliedje maakt! ‘Ik krijg wel hulp van vrienden. Maar ik schrijf de teksten zelf, ik zing zelf en de muziek maak ik zelf, op de computer. Als je alles zelf doet, krijg je je eigen sound. Je eigen geluid.’ Iedereen heeft wel rare ouders.Moeders die dol zijn op yoga, vaders die hartje

€ 4.75

Read more...

Friet met klodders mayonaise. Een pannenkoek met stroop
Quest Junior 3 2023
 

5x National Geographic Traveler 5x Quest Puzzelmix

5x National Geographic Traveler Inclusief jaarabonnement Quest Puzzelmix (= 5 edities) Inclusief digitaal lezen Na actieperiode eenvoudig opzegbaar. National Geographic Traveler is hét reizen tijdschrift van Nederland. Laat je inspireren door persoonlijke reisverhalen, praktische reistips en adembenemende fotografie om buiten de gebaande paden te reizen met National Geographic Traveler. National Geographic Traveler richt zich op alle wereldreizigers, jong en oud, mannen en vrouwen, die geïnteresseerd is in de cultuur, de geschiedenis en het landschap van de bestemming die hij of zij bezoekt. Bestel nu jouw cultuur en natuur magazine op de officiële website van National Geographic Traveler.

€ 39.99

Read more...

5x National Geographic Traveler Inclusief jaarabonnemen
5x National Geographic Traveler 5x Quest Puzzelmix
 

3x Quest 14 korting

14% korting 3x Quest Inclusief digitaal lezen. Quest is hét wetenschap tijdschrift van Nederland. In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud. Bestel nu jouw wetenschappelijk magazine op de officiële website van Quest.

€ 17.50

Read more...

14 korting 3x Quest Inclusief digitaal lezen. Quest is
3x Quest 14 korting
 

Quest Pubquiz voor Thuis Deel 4

Het vierde deel van de Quest Pubquiz voor Thuis is er, met weer nieuwe leuke en lastige vragen. Met in deze editie de volgende rondes: Eten&Drinken Geschiedenis Natuur Provincies Heelal Muziek Sport Films En natuurlijk een beeldronde Elk editie is afzonderlijk speelbaar en goed voor een topavond! Heb je interesse in een bestelling van 8 of meer stuks of een tailormade product? Stuur dan een mailtje naar marketing@quest.nl.. Quest is hét wetenschap tijdschrift van Nederland. In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

€ 9.99

Read more...

Het vierde deel van de Quest Pubquiz voor Thuis is er,
Quest Pubquiz voor Thuis Deel 4
 

10x Quest Puzzelmix 42 Korting

10x Quest Puzzelmix Inclusief digitaal lezen. Quest Puzzelmix is hét puzzeltijdschrift van Nederland. Quest Puzzelmix is voor alle mannen en vrouwen die het leuk vinden om te puzzelen. De Quest Puzzelmix bied je elk kwartaal een lekkere mix van breinbrekers om je hersens aan te scherpen. Bestel nu jouw puzzel magazine op de officiële website van Quest Puzzelmix.

€ 34.99

Read more...

10x Quest Puzzelmix Inclusief digitaal lezen. Quest Puz
10x Quest Puzzelmix 42 Korting
 

Bicycling 1 2022

In het nieuwe nummer onder meer: Bram Tankink&Jos van Emden Gravelen op de Canarische Eilanden Als God in Frankrijk Zo voorkom je knieklachten Wielen maken de fiets. Bicycling is hét fiets magazine van Nederland. Houd je van fietsen en wielrennen? Dan is Bicycling het juiste tijdschrift voor jou. Het snel groeiende Nederlandse magazine staat vol bijzondere fietsverhalen van gewone mensen - en exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de anderekant van de wereld. Neem een kijkje in de wereld van het wielrennen. Alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling gaat over de mens op de fiets. Met diepgang én humor. Bicycling is het grootste wielerplatform ter wereld en jouw favorietesportmagazine. Bestel nu jouw fiets tijdschrift op de officiële website van Bicycling. Tijdschrift voor mannen en vrouwen.

€ 6.25

Read more...

In het nieuwe nummer onder meer Bram Tankink Jos van Em
Bicycling 1 2022
 

6x National Geographic Traveler 29 korting

29% korting Inclusief digitaal lezen Na actieperiode eenvoudig opzegbaar. National Geographic Traveler is hét reizen tijdschrift van Nederland. Laat je inspireren door persoonlijke reisverhalen, praktische reistips en adembenemende fotografie om buiten de gebaande paden te reizen met National Geographic Traveler. National Geographic Traveler richt zich op alle wereldreizigers, jong en oud, mannen en vrouwen, die geïnteresseerd is in de cultuur, de geschiedenis en het landschap van de bestemming die hij of zij bezoekt. Bestel nu jouw cultuur en natuur magazine op de officiële website van National Geographic Traveler.

€ 32.99

Read more...

29 korting Inclusief digitaal lezen Na actieperiode een
6x National Geographic Traveler 29 korting
 

12x National Geographic Historia 34 Korting

34% korting Inclusief digitaal lezen Na actieperiode eenvoudig opzegbaar. National Geographic Historia is hét geschiedenis tijdschrift van Nederland. National Geographic Historia brengt de mooiste verhalen uit de wereldgeschiedenis tot leven. Het tijdschrift staat vol boeiende verhalen en leert de lezer alles over het leven van onze voorouders: hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen,politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht. Bestel nu jouw wetenschap tijdschrift op de officiële website van National Geographic Historia.

€ 62.99

Read more...

34 korting Inclusief digitaal lezen Na actieperiode een
12x National Geographic Historia 34 Korting
 

Runner's World 4 2023

Covermodel Lotte van Leeuwen moest vroegtijdig een professionele tenniscarrière beëindigen door een chronische blessure. Om fit te blijven ging ze hardlopen. In de nieuwe Runner’s World vertelt ze wat hardlopen voor haar betekent. Drie vrouwen vertellen over hun ervaringen over blijven hardlopen tijdens hun zwangerschap. Verder komen aan het woord oudere lopers die nogsteeds formidabel presteren. Jonge talenten delen hun toekomstdromen. In het nieuwe nummer verder onder meer: Monica Bosch liep weer hard na een hartstilstand De zwaarste ultratrail van Japan Gymleraren en hun oud-leerlingen Train specifiek voor jouw loopstijl. Runner's World is hét sport magazine van Nederland. Ben je meer van het hardlopen? Dan is Runner’s World zeker geschikt voor jou. Runner’s World is het grootste hardloopblad ter wereld. Met tips en advies, maar ook met onvergetelijke verhalen en schitterende fotografie. Het blad rust elke maand op de pijlers Mensen, Spullen, Training, Voeding en Wedstrijden

€ 7.49

Read more...

Covermodel Lotte van Leeuwen moest vroegtijdig een prof
Runner's World 4 2023
 

Quest 2 2023

Gezond eten, genoeg bewegen, niet roken en weinig of niet drinken. Die adviezen kennen we nu wel, maar ze in praktijk brengen is nog niet zo makkelijk. Quest geeft je tien tips waarmee jeécht een verschil kunt maken voor je lichaam. De klimaatcrisis leidt tot droogte, overstromingen, mislukte oogsten en onleefbare woongebieden. Reden voor een feestje is er dus sowieso niet, maar de opwarming van de aarde kan zelfs leiden tot een serieuze depressie. Hoe voorkom je dat? Een lege vlakte met hooguit wat dor mos? Sommige natuur lijkt doods, maar kijk goed en je ziet van alles gebeuren op de Noorse eilandgroep Spitsbergen. Op zoek naar de springstaart, een zeer talrijk diertje: voor elke mens op aarde leven er 250 miljoen springstaarten. Kanker is vreselijk, maar wat is het precies? En hoe herken je of iemand het heeft? Quest kijkt mee met de patholoog die de ziekte vaststelt. Sinds hun ontstaan zwerven de continenten langzaam over de aarde. Ze botsen, breken, duwen elkaar kopje onder

€ 6.75

Read more...

Gezond eten, genoeg bewegen, niet roken en weinig of ni
Quest 2 2023
 

Men's Health 10 2022

Deze editie is een schot op open doel wat betreft je gezondheid. Allereerst nemen we een kijkje naar hoe je je hoofd en je energierekening kalmeert, daarnaast word je getrakteerd op een berg groene cadeau-inspiratieén zet je vroegtijdige veroudering buitenspel. Als bonus hebben we er zelfs nog een tien pagina's tellend artikel over stille kracht Steven Bergwijn bij gedaan. Bedank ons vooral later maar.. Men's Health is hét sport magazine van Nederland. Men’s Health is dé autoriteit op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl. Met inspirerende interviews, fotoshoots en reportages - over training, gezondheid, voeding, psyche, grooming&lifestyle. Dus ben je op zoek naar een tijdschrift dat je alles over een sportieve levensstijl vertelt? Dan ben je bij Men’s Health zeker aan het juiste adres! Bestel nu jouw lifestyle magazine op de officiële website van men's Health. Tijdschrift voor mannen en vrouwen.

€ 6.25

Read more...

Deze editie is een schot op open doel wat betreft je ge
Men's Health 10 2022
 

Cosmopolitan Zomerboek 2023

Summer is calling! Om de tijd op je strandbedje nog beter te maken, is hier de 2023-editie van Cosmo’s zomerboek. Hierin vertellen de tofste festivalartiesten uit eigen land (en die van de buren) over hoe het is om op het podium te staan in plaats van linksvoor. Ook lees je alvast het eerste hoofdstuk van de nieuwste thriller van bestsellerauteur Jo Nesbø, tipt Team Cosmo haar favo’s van dezezomer en ontdek je welke budgetproof citytrips op jouw travel bucketlist thuishoren. Daarnaast lees je de meest zwoele seksverhalen in ons zomerboek, maar ook een paar heftige reallife stories. Verder: leuke quizjes, een bordspel, festival fashion, dé zomerparfums du moment en nog veel meer leesvoer en inspiratie om de warme dagen door te komen.. Cosmopolitan is hét lifestyle magazine van Nederland. Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Een fijne mix voor een dosis inspiratie én motivatie, met all you need to

€ 6.99

Read more...

Summer is calling! Om de tijd op je strandbedje nog bet
Cosmopolitan Zomerboek 2023
 

Quest Junior 2 2023

Toen hij koning werd, was hij ongeveer net zo oud als jij nu bent: farao Toetanchamon. Niet lang daarna ging hij dood en werd hij een mummie. Meer dan 3000 jaar lag hij in zijn graf in Egypte, totdat wetenschappers hem honderd jaar geleden vonden. Wat weten we over koning Toet? Het lijkt misschien dat er niets te beleven is in de donkere diepte van de enorme oceaan. Maar deze onherbergzame­omgeving blijkt vol te zitten met allerlei opvallende wezens. Die willen zich vooral ’s nachts wel laten zien. Sterrin Smalbrugge is gek op reptielen. En dat mag de hele wereld weten. Daarom presenteert ze tv-programma’s over reptielen, en ze schreef ‘Het grote reptielenboek’. ‘Als ik televisie maak, ben ik precies waar ik wil zijn: in mijn eentje in het wild. Veel mensen kunnen dan ontdekken hoe prachtig en belangrijk reptielen zijn.’ Zo’n 250 jaar geleden stonden de planeten op een rij. Veel mensen waren toen bang dat de aarde zou vergaan. Eise Eisinga niet. Hij bouwde in Friesland een

€ 4.75

Read more...

Toen hij koning werd, was hij ongeveer net zo oud als j
Quest Junior 2 2023
 

Men's Health 7 2022

Het klopt dat je de man op de cover misschien niet kent, maar dat heeft een reden. Het is namelijk de winnaar van onze cover contest, Remco Battermann, die door onze jury en de redactie unaniem is gekozen als fitste lezer. Naast zijn verhaal lees je ook de verhalen van de andere kandidaten, word je getrakteerd op een 22 pagina’s tellend dossier over vetverlies, leer je hoe je zo snel mogelijk 500 kcal verbrandt, bouw je mentale fitheid op en nog veel meer. Koop ’m nu, ga aan de slag en wie weet sier jij volgend jaar onze cover.. Men's Health is hét sport magazine van Nederland. Men’s Health is dé autoriteit op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl. Met inspirerende interviews, fotoshoots en reportages - over training, gezondheid, voeding, psyche, grooming&lifestyle. Dus ben je op zoek naar een tijdschrift dat je alles over een sportieve levensstijl vertelt? Dan ben je bij Men’s Health zeker aan het juiste adres! Bestel nu jouw lifestyle magazine op de officiële website

€ 6.25

Read more...

Het klopt dat je de man op de cover misschien niet kent
Men's Health 7 2022
 

5x Quest Junior 26 korting

26% korting 5x Quest Junior Inclusief digitaal lezen. Quest Junior is hét leerzame kindertijdschrift van Nederland. Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. In de Quest Junior gaat het over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. Het magazine staat daarom vol leerzame strips, bijzondere foto’s, fijne doordenkers en gekke wetenswaardigheden. Bestel nu jouw wetenschap onderwijs tijdschrift op de officiele website van Quest Junior.

€ 19.99

Read more...

26 korting 5x Quest Junior Inclusief digitaal lezen. Qu
5x Quest Junior 26 korting
 

6x Harper's Bazaar 32 korting

Inclusief digitaal lezen Na actieperiode eenvoudig opzegbaar. Harper's Bazaar is hét lifestyle magazine van Nederland. Stijl en inhoud gaan hand in hand bij Harper's Bazaar. Dit modeblad voor de moderne vrouw met ambitie brengt je de optelsom van mode, beauty, kunst, cultuur, reizen, carrière én inspirerende gesprekken met vrouwen die excelleren in hun vakgebied. We zijn trots op ons iconische en artistieke erfgoed, maar vinden het belangrijk de veranderende maatschappij te weerspiegelen en onszelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Bestel nu jouw fashion magazine op de officiële website van Harper's Bazaar. Tijdschrift voor vrouwen en mannen.

€ 32.50

Read more...

Inclusief digitaal lezen Na actieperiode eenvoudig opze
6x Harper's Bazaar 32 korting
 

Women's Health 6 2022

Voor de buitenwereld lijkt het alsof model en influencer Rose Bertram een luxe jetset leven leidt. In werkelijkheid heeft ze het flink voor haar kiezen gekregen, maar zoals ze zelf zegt: ik neem geen nee als antwoord.‘Tegenslagen zijn voor mij altijd iets geweest waar ik kracht uit kan halen om door te zetten.’ Naast het interview met covermodel Rose lees je in ons nieuwe nummer alles over hormonale gezondheid, permanente make-up, fitnessplateaus doorbreken, manifesteren én geven we je tools cadeau die jouwfeestdagen onvergetelijk gaan maken.. Speciaal voor alle sportieve vrouwen onder ons hebben we het tijdschrift Women’s Health. Women’s Health is jouw dagelijkse bron van informatie en inspiratie op het gebied van sport, mentale gezondheid, voeding en beauty. We onderscheiden waardevolle informatie van bullshit door samen te werken met de beste experts. Women’s health helpt je om op een gezonde manier fit te blijven. Bestel nu jouw lifestyle magazine op de officiële website van

€ 5.99

Read more...

Voor de buitenwereld lijkt het alsof model en influence
Women's Health 6 2022
 

Quest Pubquiz voor Thuis Deel 3

Het derde deel van de Quest Pubquiz voor Thuis, met weer nieuwe leuke en lastige vragen. Met in deze editie de volgende rondes: Eten&Drinken Geschiedenis Natuur Provincies Helal Sport Films natuurlijk een beeldronde NIEUW: een Muziekronde! Elk editie is afzonderlijk speelbaar en goed voor een topavond! Heb je interesse in een bestelling van 8 of meer stuks of een tailormade product? Stuur dan een mailtje naar marketing@quest.nl.. Quest is hét wetenschap tijdschrift van Nederland. In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en

€ 9.99

Read more...

Het derde deel van de Quest Pubquiz voor Thuis, met wee
Quest Pubquiz voor Thuis Deel 3
 

Bicycling 2 2023

Nol van Loon reed in vier dagen 1228 kilometer en overdacht tijdens die monsterrit zijn leven. Vier vrouwelijke fietsenmakers vertellen over hun liefde voor hun vak. En Chantal Blaak over haar zwangerschap en een baan als coach. In de nieuwe Bicycling verder onder meer: Karsten Kroon Gravelen op een tandem Goddelijke Gios Netwerken op de fiets Wielerdorp Rijsbergen. Bicycling is hét fiets magazine van Nederland. Houd je van fietsen en wielrennen? Dan is Bicycling het juiste tijdschrift voor jou. Het snel groeiende Nederlandse magazine staat vol bijzondere fietsverhalen van gewone mensen - en exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de anderekant van de wereld. Neem een kijkje in de wereld van het wielrennen. Alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling gaat over de mens op de fiets. Met diepgang én humor. Bicycling is het grootste wielerplatform ter wereld en jouw favoriete

€ 6.50

Read more...

Nol van Loon reed in vier dagen 1228 kilometer en overd
Bicycling 2 2023
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 422 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme