Skip to main content

Jaafar Jackson zal Michael Jackson spelen in Biopic "Michael"

Spannend nieuws staat fans te wachten als Jaafar Jackson zijn oom Michael Jackson gaat spelen in de langverwachte biopic 'MICHAEL'. Deze wordt geregisseerd door Antoine Fuqua en geproduceerd door Lionsgate. “Michael” heeft nog geen officiele releasedate. De opnames voor deze film zullen in 2023 van start gaan.

Jaafar Jackson, de zoon van Jermaine Jackson, heeft de rol van Michael Jackson aangenomen in de biopic over de legendarische zanger. Wat heeft Jaafar geïnspireerd om deze rol aan te nemen?

Jaafar heeft altijd een grote liefde voor muziek gehad. Hij heeft zelfs als kind al muziek gemaakt en heeft veel van zijn tijd besteed aan het bestuderen van de muziek van zijn oom. Hij heeft veel muzikale talenten geërfd van zijn oom, waaronder zijn unieke stem. Deze talenten hebben Jaafar geïnspireerd om de rol van Michael Jackson aan te nemen.

Daarnaast was Jaafar ook geïnspireerd door de kans om de legendarische zanger te eren. Hij wilde de wereld laten zien hoeveel Michael Jackson voor hem betekende en hoeveel respect hij voor hem had. Door deze biopic te maken, kan hij de wereld laten zien hoeveel Michael Jackson voor hem betekende.

De komende biopic “Michael” met Jaafar Jackson als Michael Jackson 
zal zeker een hit worden. Met Jafaar Jacksons talent
en het unieke onderwerp van de film wordt het zeker een interessante
en vermakelijke film.