Stratus Spectrum 46 Longboard Complete

Landyachtz - Stratus Spectrum 46" - Longboard Complete

Dezelfde Stratus die je kent en waar je van houdt, nu geperst in alle Canadese esdoorn voor een soepelere rit en verhoogde duurzaamheid. Het heeft een pittige flex, een symmetrische vorm en grote, zachte kicktails voor al je freestyle- en dansbehoeften.

 

De Stratus 46 is een flexibele longboard-vorm die speciaal is ontworpen voor freestyle en longboard-dansen. Met een lengte van 45,5 "bij 9,25" breed, met griptape alleen waar je het nodig hebt, heeft dit board voldoende ruimte voor al je cross-stepbehoeften. De Stratus Watercolour maakt gebruik van een 8-laagse Canadese esdoornconstructie om een mooi medium flex-gevoel te geven dat veel energie uit elke bocht teruggeeft, maar je toch een zelfverzekerd gevoel geeft bij het landen van tricks. De vorm is dit jaar lichtjes aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks, terwijl er nog steeds veel pop is. De Stratus rolt op 63 mm Fatty Hawgs om het volledige licht te behouden en je vrachtwagens lekker los te laten rijden zonder je zorgen te maken over wheelbite.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies

Wheels: 63mm 78a (stoneground) Fattie Flat Banana Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 258.95

Read on...

Longboards
Product
 

Battle Axe Paper Tiger 38 Longboard Complete

Landyachtz - Battle Axe Paper Tiger 38" - Longboard Complete

Een klassieke pintail-vorm en een verlaagd sta-platform is misschien wel de beste combinatie voor iemand die voor het eerst een board wil pakken en wil leren rijden. Ga erop uit en verken je stad in stijl met een Battle Axe!

 

De Battle Axe Paper Tiger is een drop-through longboard van 38″ lang en 9,4″ breed aan de voorkant met een aanzienlijke tapsheid naar achteren. De 8-laags esdoorn constructie geeft het een gematigde hoeveelheid flex, wat, gecombineerd met zijn super lage rijhoogte en zachte concave, het een zeer stabiel platform maakt, ideaal voor beginners of rijders die op zoek zijn naar een snel, comfortabel board om op te pendelen. De Battle Axe is uitgerust met ons vlaggenschip van 180 mm grizzly Gen 6-trucks van 50 graden, ideaal voor diepe carves en zelfverzekerd cruisen. De wielen zijn 70 mm 78a Hawgs Supremes die ervoor zorgen dat je snel rolt, stevig vasthoudt en over alles op je pad kruist.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 70mm 78a Hawgs Supremes

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Hibiscus 29 Cruiser Complete

Landyachtz - Dinghy Hibiscus 29" - Cruiser Complete

De klassieke Dinghy-vorm is al vele jaren een hoofdbestanddeel van onze line-up en is nog steeds het eerste board dat we pakken voor een snelle rit naar de winkel of in de buurt.

 

De Classic Dinghy-vorm is al vele jaren de hoeksteen van onze cruiser-line-up en blijft goede tijden afleveren. Met een lengte van 28,5 en een breedte van 8 is het een wendbare stadscruiser die kan gaan waar veel boards niet kunnen. De Classic Dinghy is geperst met 7 lagen Canadees esdoorn voor een lichte, stijve en poppy ride. Het wordt geleverd met Polar Bear 105 mm-trucks voor maximale wendbaarheid en een superstrakke draaicirkel. 63 mm 78a Fatty Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wielbeet.

Setup

Trucks: Black Polar Bear 105mm

Wheels: 63mm 78a Fattie Hawgs Pink/White

Bearings: Spaceballs

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dinghy Blunt Pinecone 29 Cruiser Complete

Landyachtz - Dinghy Blunt Pinecone 29" - Cruiser Complete

De Dinghy Blunt Pinecone is een allround cruiser die een eerbetoon is aan de naaldbosrijke regenwouden van de Pacific North West-regio waarin we wonen. Onze Dinghy Blunt-vorm is ontworpen om stabiel te zijn, met een beetje extra breedte waar je nodig hebt en iets bredere trucks dan de andere Dinghy-vormen. De Dinghy Blunt Pinecone is geweldig voor rijders met grotere voeten of voor iedereen die wat meer stabiliteit en vertrouwen uit hun cruiserboard wil halen. De 135 mm-trucks en 60 mm-wielen maken glijden een fluitje van een cent.

 

De Dinghy Blunt is een klein cruiserboard met een lengte van 28,5 inch en een breedte van 8,6 inch. De extra breedte aan de voorkant en aanzienlijke tapsheid betekent dat je meer hefboomwerking op de voorste truck krijgt dan de achterste, wat hem meer directionele stuurkarakteristieken en een iets meer stabiliteit dan de klassieke Dinghy-vorm. De Dinghy Blunt is geperst met 7 lagen Canadees esdoorn voor een lichte, stijve en poppy ride en wordt geleverd met Polar Bear 130 mm trucks die passen bij de breedte van het deck. 60 mm 78a Chubby Hawgs wielen rond de setup af en zorg ervoor dat je een soepele rit hebt met veel rolsnelheid en grip zonder je zorgen te maken over wheelbite.

€ 188.95

Read on...

Longboards
Product
 

Ripper Postcard 37 Longboard Complete

Landyachtz - Ripper Postcard 37" - Longboard Complete

De Ripper combineert een gezonde dosis rocker, een kicktail, brede TKP-trucks en precies de juiste hoeveelheid flex om een van de meest speelse cruiserboards te zijn die we ooit hebben gemaakt. Dit wordt misschien wel het leukste bord in je pijlkoker.

 

De Ripper is een verkleinde longboard-vorm van 36,9″ lang en 9″ breed. Een ietwat flexibele rit en de lange wielbasis geven hem een speelse, surfachtige rit en veel lean in carves. Mellow concave en een flinke dosis rocker zorgen ervoor dat je voeten zich vanaf de eerste rit thuis voelen op dit board. We hebben dit board uitgerust met Polar Bear 130 mm trucks om het de combinatie van behendigheid en stabiliteit te geven die het nodig had en hebben het afgewerkt met een set 63 mm 78a Fatty Hawgs wielen om het board mooi en licht te houden en toch een snelle, soepele rit te geven.

Setup:

Trucks: Polar Bear 130mm

Wheels: 63mm 78a Fatty Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 198.95

Read on...

Longboards
Product
 

Drop Hammer Pinecone 36.5'' Longboard Complete

Landyachtz Drop Hammer Pinecone 36.5'' - Longboard Complete

Licht, stijf en zeer goed te snijden. De Drop Hammer is geweldig voor iedereen die zijn woon-werkverkeer wat meer pit wil geven, een rustige heuvel wil afsnijden, rad op weg wil naar de les of gewoon een middagrit wil maken met vrienden. Drop gemonteerd, symmetrisch en boordevol awesomeness!

De Drop Hammer is een symmetrisch drop-through longboard van 92.7 cm lang en 25.4 cm breed. Zijn lage rijhoogte maakt het een ideale forens in de stad en zijn medium concave en redelijk stijve constructie maken het een perfect board voor een kennismaking met freeriden en carven op grotere heuvels. De Drop Hammer is voor 2020 enigszins aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks voor maximale bochten en super diepe carves. 70 mm Hawgs Supremes maken de set-up af voor supergladde slides.

 

 

Light, stiff and highly carvable. The Drop Hammer is a great for anyone looking to spice up their commute, carve down a mellow hill, get rad on their way to class or just get out for an afternoon ride with friends. Drop mounted, symmetrical and packed full of awesomeness!

The Drop Hammer is a symmetrical drop-through longboard measuring 36.5" long and 10" wide. Its low ride height makes it an ideal city commuter and its medium concave and reasonably stiff construction make it a perfect board for an introduction to freeriding and carving on bigger hills. The Drop Hammer has been modified slightly for 2020 to work with the new Grizzly Gen 6 180mm trucks for maximum turning and super deep carves. 70mm Hawgs Supremes finish the set up off for super smooth slides.

 

Specs

 

Length: 92.7cm / 36.5"

Width: 25.4cm / 10"

Wheelbase:69.2cm / 27.25" - cm / "

Construction: 7-Ply Canadian Maple.

Setup

 

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 70mm 78a Hawgs Supremes Black Stoneground

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Super Chief Postcard 36 Longboard Complete

Landyachtz - Super Chief Postcard 36" - Longboard Complete

De compactere metgezel van de Ripper, de Super Chief, gooit de kicktail weg in ruil voor een platte tail, een strakker platform en smallere trucks, zodat je rond al je vrienden kunt carven.

 

De Super Chief is een compacte longboard-vorm die 36” lang en 8,65" breed is. Het is vergelijkbaar met de Ripper, maar nog compacter voor strakkere carves en meer behendigheid. Een ietwat flexibele rit en de lange wielbasis geven hem een speelse, surfachtige rit en veel lean in carves. Mellow concave en een flinke dosis rocker zorgen ervoor dat je voeten zich vanaf de eerste rit thuis voelen op dit board.

Specs:

Trucks: Polar Bear 105mm

Wheels: 63mm 78a Fatty Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 198.95

Read on...

Longboards
Product
 

Drop Cat Seeker Black 33 Longboard Complete

Landyachtz - Drop Cat Seeker Black 33" - Longboard Complete

Een beproefde esdoornconstructie en superlage rijhoogte komen samen met een futuristisch rockerprofiel om een board te creëren waarmee je door de tijd kunt reizen om het allerbeste te proeven van wat we hebben geleerd tijdens meer dan 20 jaar ontwerpen van boards. De Drop Cat 33 is perfect voor kleinere rijders of mensen die op zoek zijn naar een meer wendbare rit.

 

Dit compacte, directionele drop-through longboard is 33″ lang en 9,625″ breed. De vorm is enigszins aangepast om perfect te werken met de nieuwe Gen 6 Grizzly-trucks. Deze kleine 7-laags constructie in een board resulteert in een kleine hoeveelheid dempende flex die je rit op ruwere wegen soepeler maakt en toch stijf genoeg is om wat snelheid en glijden aan te kunnen. Dit board heeft ook een gezonde dosis rocker en agressieve concave om je voeten comfortabel en op hun plaats te houden tijdens het freeriden. De Drop Cat is uitgerust met ons vlaggenschip van 180 mm grizzly Gen 6-trucks van 50 graden, ideaal voor diepe carves en zelfverzekerd cruisen, en met enkele grote 72 mm 78a Plow King-wielen voor een soepele, snelle en super gripvolle rit.

Specs:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 72mm 78a Plow Kings

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Drop Hammer Night Fox 36.5'' Longboard Complete

Landyachtz Drop Hammer Night Fox 36.5'' - Longboard Complete

Licht, stijf en zeer goed te snijden. De Drop Hammer is geweldig voor iedereen die zijn woon-werkverkeer wat meer pit wil geven, een rustige heuvel wil afsnijden, rad op weg wil naar de les of gewoon een middagrit wil maken met vrienden. Drop gemonteerd, symmetrisch en boordevol awesomeness!

De Drop Hammer is een symmetrisch drop-through longboard van 92.7 cm lang en 25.4 cm breed. Zijn lage rijhoogte maakt het een ideale forens in de stad en zijn medium concave en redelijk stijve constructie maken het een perfect board voor een kennismaking met freeriden en carven op grotere heuvels. De Drop Hammer is voor 2020 enigszins aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks voor maximale bochten en super diepe carves. 70 mm Hawgs Supremes maken de set-up af voor supergladde slides.

 

 

Light, stiff and highly carvable. The Drop Hammer is a great for anyone looking to spice up their commute, carve down a mellow hill, get rad on their way to class or just get out for an afternoon ride with friends. Drop mounted, symmetrical and packed full of awesomeness!

The Drop Hammer is a symmetrical drop-through longboard measuring 37" long and 10" wide. Its low ride height makes it an ideal city commuter and its medium concave and reasonably stiff construction make it a perfect board for an introduction to freeriding and carving on bigger hills. The Drop Hammer has been modified slightly for 2020 to work with the new Grizzly Gen 6 180mm trucks for maximum turning and super deep carves. 70mm Hawgs Supremes finish the set up off for super smooth slides.

 

Specs

 

Length: 92.7cm / 36.5"

Width: 25.4cm / 10"

Wheelbase:69.2cm / 27.25" 

Construction: 7-Ply Canadian Maple.

Setup

 

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 70mm 78a Hawgs Supremes Black Stoneground

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop