Skip to main content

Mini Deluxe LED Flux Neochrome Pink Step Complete

Micro Mini Deluxe LED Flux Neochrome Pink - Step Complete

De prijswinnende Mini Micro behoort tot de lichtste steps op de markt, waardoor kinderen hem moeiteloos kunnen gebruiken en snel kunnen leren steppen. Nu in deze fantastische Flux Neochrome Roze uitvoering 

Dankzij het door Micro Mobility uitgevonden lean-to-steer systeem wordt de manier van rijden intuïtiever en leuker. Dit systeem stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden en balans, en geeft kinderen een gevoel van zelfstandigheid. Alle Micro producten zijn vriendelijk voor de planeet, handig qua ruimte, en perfect voor korte ritten.

Veiligheid: Met de Mini Micro Deluxe LED-step kies je voor een veilige kinderstep. Door de verstelbare stuurhoogte past de step altijd perfect bij de lengte van je kind, terwijl de dubbele voorwielen en het stabiele met glasvezel versterkte bord meer stabiliteit bieden. Bovendien maken de batterijloze LED lampjes in de wielen de 3-wiel step extra zichtbaar in het donker. Door het lichtgewicht frame, de siliconen gripletters op het dek en de eenvoudig te bedienen stalen rem houdt je kind makkelijk de controle.

Gemak & plezier: Het met 1 klik uitneembare stuur en het lichtgewicht frame maken het gemakkelijk om de step te dragen of compact op te bergen. De wielen van de Mini Deluxe zijn gegoten in hoogwaardig, helder 120 mm polyurethaan (PU) wat zorgt voor een supergladde, zachte Micro step-rit. Dankzij deze streeploze wielen kan deze 3-wiel step ook op binnenvloeren worden gebruikt.

Kwaliteit & duurzaamheid: Bij Micro Mobility wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Alle producten worden ontworpen in Zwitserland en vervaardigd met de allerbeste onderdelen, die bovendien allemaal vervangbaar zijn. Ze worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste normen, waardoor Micro producten jarenlang meegaan. Aangezien duurzaam ondernemen niet alleen om het milieu draait, zet Micro zich volledig in voor een betere wereld, met aandacht voor mens en milieu, volgens de ESG-richtlijnen.

 • Geschikt van 2 tot 6 jaar (max 50 kg)
 • Ontwikkelt evenwicht en coördinatie
 • Batterijloze LED-wielen
 • In hoogte verstelbaar en uitneembaar stuur
 • Alle onderdelen zijn vervangbaar

€ 119.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Mini Deluxe LED Flux Neochrome Pink Step Complete
 

Cosmo Glow 62mm 80A LED Rolschaats Wielen

Moxi Cosmo Glow Rolschaats Wielen

De Moxi COSMO GLOW zijn de LED-verlichte rolschaatswielen die speciaal zijn gemaakt voor quad-skate-assen! De soepel rollende 80A-buitenwielen rijden gemakkelijk over ruwe oppervlakken en maken een helder, levendig licht waardoor je opvalt voor voorbijgangers. De Cosmo Glow-wielen zorgen ervoor dat je veilig en zichtbaar bent tijdens het skaten in het donker.

De Cosmo Glow-wielen hebben een diameter van 62 mm en lichten op in de kosmische kleur White Rain Glow met veelkleurige lichten in een wit glow-in-the-dark wiel.

De stroom wordt gegenereerd door te rijden en zo zijn er geen batterijen nodig. Dit komt door de zwevende, magnetische spacer die in de kern van het wiel stroom opwekt. Het enige wat je hoeft te doen is te rollen waardoor je wielen oplichten terwijl je skate!

Specificicaties:

 • Floating magnetic spacer that sits between the bearings powers the lights inside wheels as they spin on the axles
 • Recommended Use: Outdoor
 • Size and Hardness: 62mm x 32mm, 80A
 • Colorway: White Rain Glow
 • Required Axle Size: 8mm

Let op! Prijs is per vier wielen, je hebt twee sets nodig voor één paar rolschaatsen.

€ 44.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Cosmo Glow 62mm 80A LED Rolschaats Wielen
 

Spin 80 Black Freeskates

FR Spin 80 Black - Freeskates

De FR Spin 80 Black is ontworpen om freestyle tricks uit te voeren, door de stad te skaten en te slalommen. Uitgerust met carbon schaal en rockerable frame maakt deze. De FR Spin is van hoge kwaliteit , gemaakt van Carbon en Fiber glas.

 • Uiterst geschikt voor slalom
 • Rockerable frame
 • Lichtgewicht skate 

Dit model, de FR Spin is één van de "high-end" skates van het merk FR, gemaakt voor het freeskaten met de nadruk op het slalommen. De schoen bestaat uit één deel en heeft niet zoals de FR1 (of andere FR hard-boot modellen) een losse schaal met daarin een losse schoen/liner. De skates is uit één stuk gemaakt wat resulteert in een hoger responds. Hierdoor wordt er meer energie omgezet in snelheid en zijn de skates nog beter voor het slalommen. 

Samen met de semi-thermoplastische schoen, die vormt naar de voet tijdens het skaten, maakt de FR Spin één van de betere skates om te slalommen. Afgezien dat er geen vertraging of energie verlies is zorgt de carbon kuip in combinatie met het lichte deluxe frame/onderstel, dat dit één van de lichtste skates is die FR maakt.

Specificaties van de FR Spin:

 • Frames size 35 to 40: fr - r2-r 476 frames - black - 231mm (rockerable frames)
 • Frames size 41 to 45: fr - r2-r 480 frames - black - 243mm (rockerable frames)
 • Wheels size 35 to 40: fr - downtown wheels 76mm/85a - natural
 • Wheels size 41 to 45: fr - downtown wheels 80mm/85a - natural
 • Bearings: fr twincam - mw9 titalium freeride
 • Liners: integrated
 • Insole: fr premium insole
 • Use: freestyle slalom / all around skates.

Maattabel: 


N.B. De maattabel is slechts een indicatie. Maten kunnen afwijken. 

€ 429.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Spin 80 Black Freeskates
 

Street Open Back Knee Elbow Pad Set Beschermers

Pro-Tec Street Open Back Knee/Elbow Pad Set

Lang geleden, zelfs vóór het moderne skatetijdperk, zette Pro-Tec de standaard voor skateboardpads met de Street-serie en sindsdien zijn ze alleen maar beter geworden. De Pro-Tec Street Knee/Elbow Pads bieden geweldige bescherming voor de skater die niet-dikke beschermers wil, maar wel veilig wil kunnen skaten. Deze compacte, ultraflexibele Beschermers zijn perfect voor straat- en parkskaten en bevorderen het leren van nieuwe tricks.

 • Super eenvoudig aan te trekken
 • Blijven goed op hun plek zitten
 • Genoeg padding, maar niet te bulky

De meest iconische kniebescherming van Pro-Tec is met een geheel nieuw ontwerp gekomen met harde kap, een ergonomische kniekomvorm en handige ('butterfly') straps voor het goed vastzetten van de beschermer. Deze pads zetten de industriestandaard die alle andere pads zullen volgen.

Bij de elleboogbeschermers is er in plaats van één doorlopende mauw, gekozen voor twee comfortabele 'banden' zodat in de knik bij de elleboogholte de stof niet dubbel komt te zitten. Dit zorgt voor meer draaggemak en ventilatie maar belangrijker nog, blijft deze ondanks de uitsparing, goed op zijn plek zitten.  

Specificaties:

 • Locked in EVA foam - a combination of thick and thin padding with an ergonomic design that “locks in” your knees for optimal fit and maximum protection.
 • Ballistic Nylon, ultra-tough ballistic nylon that resists tears and protects your knees from skids and scrapes.
 • Hard Cap, a curved cap that allows better fit and protection.
 • Perforated Neoprene, allows for better ventilation keeping you cool and dry.
 • Certification: CE EN 14120

Maattabel:

De Pro-Tec Street Knee/Elbow Pad Sets zijn in maarliefst vier verschillende maten beschikbaar: Small, Medium, Large en X-Large.

Let op! deze maattabel is slechts indicatief en wij kunnen er geen garantie op geven dat dit ook voor u de juiste maat zal zijn. 

€ 54.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Street Open Back Knee Elbow Pad Set Beschermers
 

EQO 125mm 3 Pack Skate Wielen

IQON EQO 125mm 3-Pack - Skate Wielen

IQON EQO-wielen zijn gegoten met behulp van een speciaal, milieuvriendelijk urethaan. Gemaakt van 30% maïszetmeel en een kern gemaakt van 20% gerecycled composietmateriaal.

Deze wielen zijn gemaakt in de VS en presteren beter dan de meeste andere, minder milieuvriendelijke wielen op het gebied van rol- of slijtvastheid, terwijl ze de planeet waarop we leven en skaten helpen te behouden.

De IQON Eqo 125 heeft een uitgebalanceerde radius die de ideale mix van snelheid, precisie en controle biedt. Wees heers en meester over de weg met deze (3-pack van 3x) 125 mm IQON Eco-wielen.

Specificaties en eigenschappen

 • Wheel Compound: PopCorn Compound
 • Wheel Diameter: 125mm
 • Wheel Width: 24mm
 • Wheel Hardness: 88A
 • Wheel Profile: Bullet
 • Wheel Core: Reflex
 • Wheel Bearing Standard: 608 / Decode
 • Wheel Spacer: AL floating spacer, 8mm

€ 39.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
EQO 125mm 3 Pack Skate Wielen
 

Dodger Flower 35.3 Cruiser Complete

Landyachtz Dodger Flower 35.3" Cruiser Complete

De Landyachtz Dodger Flower 35.3" is een pittige glasvezel Cruiser gemaakt in hun fabriek in Vancouver. Het formaat van de Dodger plaatst hem op de goede plek tussen een longboard en een cruiser. Groot genoeg om ideaal te zijn voor lange cruises en lekker te carven, maar ook compact genoeg om een geweldig board te zijn voor skaten door de stad en het woon-werkverkeer.

 • Flexy deck waardoor het cruisen en carven leuk en uitdagend is
 • Het formaat is tussen en skateboard en longboard in; niet te klein, niet te lang
 • Cruisen, carven maar ook goed voor woon-werkverkeer

De Dodger is een camber hybride cruiser-longboard van 35,3 inch lang en 8,6 inch breed. Het wordt in het hoofdkwartier gemaakt in hun fabriek in Vancouver, BC in een nieuwe constructie bestaande uit sparrenhout en glasvezel. Deze nieuwe lay-up maakt hem ongelooflijk licht en dun, terwijl hij alle sterkte en duurzaamheid behoudt die je verwacht. Het gewelfde (camber-) profiel en deze nieuwe constructie zorgen samen voor pittige, energieke flexeigenschappen die je dag bij elke bocht zullen opvrolijken.

De complete is gemonteerd met Polar Bear 130mm trucks voor een responsieve en manoeuvreerbare rit, evenals 63mm 78a Doozies om je zacht en soepel te laten rollen.

Specificaties

 • Lengte: 89.7cm / 35.3"
 • Breedte: 21.8cm / 8.6"
 • Wielbasis: 57.2cm / 22.5"
 • Constructie: Sparrenhout en glasvezel

Setup

 • Trucks: Polar Bear 130mm
 • Wheels: Hawgs Doozies 63mm, 78A
 • Bearings: Space Ball Lagers

€ 299.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Dodger Flower 35.3 Cruiser Complete
 

Jammer Gravity 29.6 Cruiser Complete

Landyachtz Jammer Gravity 29.6" Cruiser Complete

De Landyachtz Jammer Gravity 29.6" is geïnspireerd op het skaten en de vormen uit de jaren 80. Brede decks met dikke staarten zorgen voor geweldige controle en comfort, waardoor je door de straten kunt scheuren zoals ze dat deden in 1986. Ontworpen om super cruisy en directioneel te zijn, maar nog steeds functioneel genoeg om elke missie te volbrengen.

 • Oldschool design met hedendaagse setup
 • Grote, functionele kicktail 
 • ATV-board voor zowel in het skatepark als in de stad 

Dit old-school geïnspireerde cruiserboard is 29,6" lang en 9,2" breed met een aanzienlijke taper naar de voor- en achterkant van het staande platform en een brede, vierkante kicktail. De directionele vorm geeft hem een cruiser gevoel, terwijl hij nog steeds functioneel genoeg is om zich thuis te voelen in een skatepark of op straatobstakels.

De Jammer is gemaakt met 7 lagen hoogwaardige Canadese esdoornhout voor een lichte, stijve en poppy rit. Hij komt gemonteerd Polar Bear 130mm trucks om je maximale wendbaarheid te geven en perfect bij de breedte van het deck te passen. De 60mm 78a Chubby Hawgs-wielen maken de setup af en zorgen ervoor dat je soepel rijdt met voldoende rolsnelheid en grip.

Specificaties

 • Lengte: 75.2cm / 29.6"
 • Breedte: 23.4cm / 9.2"
 • Wielbasis: 35.8cm / 14.1"
 • Constructie: Esdoorn 7-laags

Setup

 • Trucks: Polar Bear 130mm
 • Wheels: Hawgs Chubby 60mm, 78A
 • Bearings: Space Ball Lagers

€ 219.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Jammer Gravity 29.6 Cruiser Complete
 

Symtail 39.5 Longboard Complete

Loaded Symtail 39.5" Longboard Complete

Met de Symtail blijft Loaded trouw aan het fundamentele passie voor carven en pumpen. De originele loaded-constructie en het camber profiel geven de Symtail haar levendige flex en de nose- en tail-kicks daagt rijders uit om freestyle- en dansmanoeuvres te verkennen.

 • Symetrisch double-kick design
 • Dempende kurk bovenlaag
 • Geschikt voor carving, pumping, freestyle en dancing

Design Evolution - De Symtail bouwt voort op het erfgoed van de board-familie dat begon met de Pintail in 2004, dat evolueerde naar de Fattail in 2011. Naarmate dansen en freestyle steeds meer verweven raakten met carven en pumpen, werd de ooit minimalistische tail van het originele board iteratief groter en meer functiegericht met de Fattail en heeft nu in 2024 een volledig symmetrische nasale tegenhanger ontwikkeld met de Symtail.

De Symtail is ontworpen in samenwerking met Loaded-ambassadeur Ari Chamasmany, die de veelzijdigheid van de Fattail verdedigde met zijn onnavolgbare rijstijlmix van pompen, dansen en glijden.

Functioneel Design - De contourvorm van de Symtail is ontworpen voor fijn afgestemde en gelijkmatige flex. De milde concave ondersteunt je voeten voor snel carven, terwijl het topmount camberplatform responsieve prestaties biedt die zijn afgestemd op een actieve rijstijl. Twin-taper vorm met royale wieluitsparingen zorgt voor voldoende draaikracht en maximaliseert de ruimt voor losse trucks, diepe bochten en een breed scala aan wielmaten zonder dat er risers nodig zijn. Licht, naar boven gerichte nose en tail met extra glasvezelversterking voor een verhoogde stijfheid bij het poppen van freestyle-tricks.

High Performance Composite Construction - De op snowboard geïnspireerde constructie bevat een verticaal gelamineerde bamboekern tussen triaxiale glasvezelhuiden voor een laag gewicht en duurzaamheid met levendige flex-eigenschappen, perfect voor hard carven en pumpen. Een toplaag van kurk zorgt voor trillingsdemping voor een soepelere rit.

Super Sap - Biogebaseerde epoxy van Entropy Resins. Maakt gebruik van biogebaseerde materialen uit industriële afvalstromen zoals boomsap om het aardoliegehalte te vervangen en de ecologische voetafdruk van de epoxy uit de productie te verkleinen. We hebben nauw samengewerkt met Entropy om alle belangrijke prestatiekenmerken van de hars te verbeteren. Beter voor de planeet, nog leuker.

De Symtail is geschikt voor jou wanneer..

- Je een levendige carving- en pumpervaring wil met de klassieke, flexibele camberconstructie van Loaded.

- Je een actieve stijl hebt en wilt dat je board de energie teruggeeft die je erin steekt.

- Je ervan houdt om scherpe carves af te wisselen met wat dans- en freestyle-capriolen.

Specificaties

 • Length: 39.5″ / 100 cm
 • Width: 8.75″ / 22.2 cm
 • Wheelbase: 27″ / 68.6 cm
 • Profile: camber
 • Flex: flexy
 • Weight (deck only): 2.7 lb / 1.2 kg

Flex Aanbeveling

 • Flex 1: 77-122+ kg
 • Flex 2: 57-98+ kg

Setup

 • Deck: Loaded Symtail
 • Trucks: Paris V3 165mm 50° (Jet Black)
 • Wheels: Orangatang 70mm 4President (80a, orange)
 • Bearings: Loaded Jehu V2
 • Hardware: Loaded button head (1″)

€ 378.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Symtail 39.5 Longboard Complete
 

Storm Black 110 Freekates

Powerslide Storm Black 110 - Tri Skates 

Powerslide Storm Black 110: Nieuwe urban skates met grote wielen!

Klaar voor intense actie op grote wielen?

Powerslide introduceert de gloednieuwe Storm, een urban hardbootschaats. De Storm is gebaseerd op de populaire 165mm montage-standaard, net als de legendarische Imperial schoen. Hierdoor heeft de Storm een bredere pasvorm, waardoor uw voet meer ruimte heeft om te bewegen. De schoen is ook geschikt voor skaters met bredere voeten in de teen- of hielzone.

De basis van de Powerslide Storm Black 110 hardboot is gestroomlijnd en duurzaam, klaar voor snelle en intensieve urban skating. De schoen biedt skaters een bredere pasvorm vergeleken met veel andere schoenen op de markt. Ideaal voor urban skating met grote wielen, is de Storm Black 110 sterk en ondersteunend en heeft hij een verstelbare cuff. De hardboot wordt aangevuld met een MYFIT Fat Boy dual-fit liner met anatomische padding, die elke keer zorgt voor een nauwkeurige en comfortabele pasvorm.

Volledig uitgeruste high-performance urban skates

De Powerslide Storm Black 110 is gecombineerd met het stevige Surface aluminium frame, een 2-in-1 frame waarmee skaters kunnen kiezen tussen een 4x80mm of 3x110mm wielopstelling. De skates worden geleverd met snelle en responsieve Powerslide Spinner 110mm/88A wielen die rollen op super soepele Wicked ABEC 9 lagers. De Powerslide Storm Black 110 is een brede schoen, klaar voor snel en plezierig urban skaten met grote wielen.

Een kleine collectie brede en stevige urban skates
De Storm Black 110 is onderdeel van een kleine collectie brede en stevige urban skates van Powerslide.

Boot:Hardboot; 165mm 2-point mounting; MYFIT Fat Boy dual fit liner; heat moldable MYFIT liner with 80°C Frame:Powerslide Surface 2in1; ADC10 aluminum; 165mm 2-point mounting; 10.2" (260mm); 3x110mm (optional 4x84mm) Wheel:Powerslide Spinner; 110mm / 88A; SHR= Super High Rebound Bearing:Wicked; ABEC 9; chrome steel balls; carbon steel race ways Brake:Compatibility Urban Brake Size L | Urban Brake Size M ; Urban Brake size L (3-wheel setup), Urban brake size M (4-wheel setup)

€ 249.95

Read more...

Online Skate Shop Online Skate Shop Online Skate Shop
Storm Black 110 Freekates