Reactor Magic Cushings Rollerskate Bushings

Powerdyne - Magic Reactor Cushings - Rollerskate Bushings

Magic Cushions gebruiken de Power Assist-formule voor maximale prestaties.

Gemaakt van urethaan van hoge kwaliteit, deze cushions (bushings) houden de  energie vast wanneer u op de er druk op uiteoefend wordt en laat deze los wanneer dat nodig is, voor die snelle responsbewegingen.

Net als schokken in een auto nemen ze de imperfecties van het oppervlak weg, houden ze je verbonden met de weg door verbeterde rebound , laden ze op wanneer ze tot het uiterste worden ingedrukt en geven ze je opgeslagen kracht op een krachtige maar voorspelbare manier vrij

Magic Cushions use the Power Assist formula for total performance. Made from high quality urethane, Magic Cushions (bushings) retain energy when you press down, and release it when you need it most, for those quick response movements. Just like shocks on a car, they soak up the imperfections of the surface, keep you connected to the road through enhanced feedback, load up when pressed to the limit, and then release your stored power in a forceful yet predictable manner.

 

Red - 78A soft - Lightweight/lots of flexibility

Orange - 82A medium - Middleweights/Great compromise

Yellow - 85A Firm - Heavyweights / More resistance

Purple - 88A X Firm - Heavyweights / Extreme resistance

€ 17.95

Read on...

Overig
Product
 

Vibram VI B Pale Lavender Teen Schoenen

Vibram VI-B Pale Lavender - Teen Schoenen

Licht, ademend, flexibel en elegant. De VI-B FiveFingers heeft het allemaal. Geïnspireerd door balletschoenen, de VI-B brengt comfort en gecombineerde samen in een smalle pasvorm en super ademende Vibram schoen voor vrouwen.

 • Bovenmateriaal: Polyester Mesh - Machinewas koud / luchtdroog
 • Max. Zooldikte: 3,5 mm IMEVA - SAMENSTELLING: XS-Trek.
 • Binnenzool: Antimicrobiële Drilex-inlegzool
 • Dames maat 38 - 3,5 oz.

Lichtgewicht. Ademend. Flexibel. Woorden die werden gebruikt om allFiveFingers-producten te beschrijven, maar elegant is een bijvoeglijk naamwoord dat we met de geheel nieuwe VI-B kunnen toevoegen.

Geïnspireerd door ballerina's, brengt de VI-B het element comfort en elegantie samen tot een nauwsluitende ultra ademende damesschoen.

Een perfecte schoen voor de elegante minimalist, de VI-B is ontworpen als een meer geëvolueerde balletflat voor vrouwen onderweg. Vederlicht, ademend en nauwsluitend, de VI-B heeft alles wat je leuk vindt aan FiveFingers, net iets verfijnder. Alleen aangeboden in damesmaat.

Alleen aangeboden voor vrouwen.

Vi-B

Lightweight. Breathable. Flexible. Words used to describe allFiveFingers products, but elegant is an adjective we feel we can add with the all new VI-B.

 • Upper Material: Polyester Mesh - Machine Wash Cold/Air Dry
 • Max Sole Thickness: 3.5mm IMEVA - COMPOUND: XS-Trek.
 • Insole: Anti-Microbial Drilex Sockliner
 • Women's size 38 - 3.5oz.

 

Inspired by ballet flats, the VI-B brings the element of comfort and elegance to form a slim fitting ultra breathable women's shoe.

A perfect shoe for the elegant minimalist, the VI-B is designed to be a more evolved ballet flat for women on the go. Featherlight, breathable and slim-fitting, the VI-B has everything you love about FiveFingers, just slightly more refined. Offered in women's sizing only.

Offered for women only.

€ 89.95

Read on...

Casual
Product
 

Greenroom 33.75 Surfskate Complete

Carver Greenroom 33.75" - Surfskate Complete

De middelgrote retro-sjabloon biedt veel platform voor stabiel carven en een bredere houding, perfect voor cruisen en pompen met tijdloze kunst van Matt Beard.

 

Specs

 • 9 7/8" breed
 • 6 1/2" staart
 • 4 1/8" neus
 • 18 7/8" wielbasis
 • 70mm 81a Roundhouse Ecothane Mag Aqua-wielen

Aangeraden met C7 trucks voor een vloeiende en soepele carve ervaring.

€ 307.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

J Series Ramps

Graw Jump Ramp - J Series - Ramps

Gemaakt van gebogen multiplex, springen Graw Jump Ramps op als geen andere springplank. Hout is elastisch en biedt meer flexibiliteit voor hogere sprongen. Hun stevige ontwerp heeft een compact formaat. Licht en gemakkelijk mee te nemen, de grijpringhelling past overal, zelfs op je skateboard. Verkrijgbaar in twee verschillende maten en drie modellen voor skaters van elk niveau.

 

Model J15 J20 J25
Height/Hoogte 15CM 20CM 25CM
Length/Lengte 65CM 76CM 85CM
Width/Breedte 40CM 40CM 40CM
Weight/Gewicht 3KG 3,5KG 4KG

 

Graw Jump Ramps

€ 94.95

Read on...

Skateboard Onderdelen
Product
 

x Lost RNF Retro 29.5 Surf Skate Complete

Carver - x Lost RNF Retro 29.5" - Surf Skate Complete

De RNF Retro is de nieuwste versie van het meest klassieke model van Mayhem. Met een kenmerkende 'double side cut'-omtrek, klassieke tint en aangepast logo, is het als een vintage hotrod opgevoerd met een moderne motor.

 • Wheels: 68MM Mag Smoke 78A
 • Bearings: Built-In
 • Grip Tape: Mayhem Deck Pad
 • Hardware: Stainless Steel
 • Length: 29"
 • Width: 9 3/4"
 • Wheelbase: 16 1/4"
 • Nose: 3"
 • Tail: 6 1/2
 

€ 349.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Evo 36 Spectrum Longboard Complete

Landyachtz - Evo 36" Spectrum - Longboard Complete

De Evo is al meer dan een decennium een steunpilaar van de Landyachtz DH-lijn en staat onder de voeten van 3 wereldkampioenen en talloze racewinnaars en podiumkandidaten. De Evo 36 biedt een strakkere verpakking en meer grip om hem meer in lijn te brengen met de veeleisende aard van modern DH-racen zonder zijn kampioenschapswinnende DNA of legendarische stabiliteit op te offeren.

 

De Evo is een klassiek voorbeeld van downhill board-ontwerp en het concept is tot op de dag van vandaag effectief. Een verlaagd platform en directionele wiggen zorgen voor een superstabiele rit en voorbelaste besturing die je veel controle geeft in harde bochten. De Evo 36 is de compactere van onze twee Evo-vormen, en met een lengte van 36 "en een breedte van 9,5" biedt hij meer grip in de bochten en een veel wendbaarder, responsiever rijgedrag dan de 40. Geperst met 9 lagen Canadees esdoorn Evo 36 biedt een stijf platform voor downhill-prestaties. Nieuw dit jaar, de Evo wordt geleverd met 155 mm Gen 6 Bear Grizzly-trucks om je een beetje meer een gedefinieerde hook-up van driften en meer controle over de besturing te geven. De Evo rolt op 76 mm 80a Monster Hawgs voor veel rolsnelheid en grip, evenals voorspelbare driften.

Length: 36

Width: 9.5

Wheelbase: 27.75

 

Setup

 

Trucks: Gen 6 Grizzlies

Wheels: Biggies 73mm

Bearings: Space Balls

Kleur van de wielen kan variëren.

 

€ 328.95

Read on...

Longboards
Product
 

CI Pod Mod 29.25 Surf Skate Complete

Carver - CI Pod Mod 29.25" - Surf Skate Complete

Dit groveler shortboard is ontwikkeld met Channel Islands rond hun klassieke Pod Mod en is bedoeld om breder en korter te worden gereden voor progressieve dagelijkse prestaties.

Specs:

Length: 29 1/4"

Width: 9 7/8"

Wheelbase: 15 1/2"

Nose: 3 1/2"

Tail: 6 1/8"

 

Parts:

Trucks C7

Truck Color Option: Raw

Wheels: 69MM Concave Smoke 78A

Bearings: Built-In

Grip Tape: Deck Pad

Hardware: Stainless Steel

€ 357.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Spectra 28.25 Surf Skate Complete

Carver - Spectra 28.25" - Surf Skate Complete

De zwaluwstaartstaart beantwoordt de vraag hoe de vis van de toekomst eruit zou zien, terwijl de hoekige neus een diepe voetzool biedt voor scherpe bochten en nauwkeurige controle over deze korte en pittige Carver.

Grip Tape: Custom Diamond

Wheels: 69MM Concave Smoke 78A

Bearings: Built-In 

Hardware: Stainless Steel

Length: 28 1/4

Width: 9 3/8

Wheelbase: 15 3/4

Nose: 2 3/4

Tail: 5 5/8

€ 307.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

Speed Lube Metalic Oil Onderhoud

Oust - Speed Lube Metalic Oil - Onderhoud

Oust Speed Oil is een voorloper smeermiddel dat is vervaardigd uit koolstofmoleculen met rechte keten en waarbij ten minste 6 koolstofatomen worden gebruikt als grenslaag smeermiddel. Onder hoge temperatuur, gecreëerd door wrijvingsweerstand, vormen deze moleculen een metelische zeep die een hardnekkige smeerfilm wordt met een verhoogde viscositeit om de slijtage in het grensgebied te verminderen.

Alle lagers van de Moc-serie worden vanaf de fabricage gesmeerd met Oust Speed Oil en moeten elke 50 uur worden onderhouden met hetzelfde smeermiddel voor de langste levensduur.

 

Oust Speed Oil is a prepriortory lubricant manufactured from straight chain Carbon molecules with at least 6 carbon atoms being used as a boundary layer lubricant. Under high temperature created from frictional drag these Molecules form a metelic soap which become a tenacious lubricant film of increased viscosity to reduce the wear in the boundry region.

All Moc Series Bearings come lubricated from the manufacture with Oust Speed Oil and should be serviced every 50 hours with the same lubricant for the longest life.

€ 13.95

Read on...

Onderhoud
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop